Otrant: Čelnik Mladosti vršio pritisak na našeg igrača da ne nastupa u baražu

0

Kako se bliže baraž mečevi za popunu Meridianbet 1. CFL, tako i raste fudbalska groznica.

Saopštenjem, koje su objavili na svojim društvenim mrežema, oglasili su se čelnici Otrant Olimpika. Ulcinjani u svom saopštenju trvrde da iz tabora njihovog rivala u baražu, OFK Mladosti Lob.bet, vrše pritisak na igrače.

U susret odlučujućim utakmicama za popunu Meridianbet 1.CFL apelujemo na sve aktere da prije svega vode računa o sportskom i ljudskom dostojanstvu i fer-pleju a neka na terenu, u propisanim i obavezujućim uslovima, padne odluka o pobjednicima. Svakako smo imali u planu obratiti se javnosti, medijima, navijačima, klubovima-akterima i FS i pozvati na fer i sportsku borbu, ali zbog događaja koje ćemo opisati, reagujemo hitno“ naveli su iz Otranta

Iz kluba sa juga države su zatim nastavili.

Poznato je da naš Otrant-Olimpik za istorijski plasman u elitni rang treba da igra protiv ekipe OFK Mladosti DG. Upravo iz suparničkog tabora krenuli su verbalni pritisci, sa ciljem da se pokuša poremetiti atmosfera u našoj ekipi, naruši jedinstvo i hemija, mimo svih pravila i normi, fudbalskih i ljudskih„.

Pojasnili su zatim iz Otanta na što konkretno misle.

Zvaničnik FK Mladost DG, g-din Danilo Mugoša pozvao je i pokušao našeg igrača Miloša Mugošu, sugerišući mu da ne nastupi u baraž mečevima a da će, zauzvrat, dobiti unosan ugovor i povlašten status u FK Mladost, odmah po okončanju ovosezonskog takmičenja. Razočarani smo postupkom predstavnika rivala, smatramo ovaj čin neprihvatljivim i apelujemo na dostojanstvenost i u pripremi i tokom predstojećih utakmica. Otrant-Olimpil će učiniti sve, sa svoje strane, da mečevi sa Mladosti budu istinski praznik fudbala„, navodi se u saoštenju koje potpisuje uprava kluba iz najjužnijeg crnogorskog grada.

Ukoliko nemaš meridianbet.me nalog, registruj se i to uz najveći bonus dobrodošlice – 50€ + 1000 besplatnih spinova + 100% bonusa na prvu uplatu, BEZ IKAKVIH USLOVA!

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.