Otkrivena podvala: “Komite” bliske DPS-u pisale grafite protiv Bošnjaka u Pljevljima!

Otkrivena podvala: “Komite” bliske DPS-u pisale grafite protiv Bošnjaka u Pljevljima!

Za krivično djelo crtanja šovinističkih grafita u Pljevljima policija je osumnjičila Igora Terzića (34), Nemanju Novakovića (31) i Daneta Vraneša (24), koji je u bjekstvu.

Oni se terete za izazivanja nacionalne, rasne i vjerske mržnje, zbog sumnje da su nakon izbora 30. avgusta ispisivali po Pljevljima grafite sa prijetećim porukama muslimanskom i bošnjačkom stanovništvu.

Interesantno je sa su Novaković i Vraneš aktivni učesnici Patriotskog skupa koji je neformalno organizovao DPS u odbrani njihove partije, u Podgorici, nakon što su izgubili izbore, o čemu svjedoče i fotografije.

Specijalni tužilac Saša Čađenović, na konferenciji za medije održanoj prošle sedmice, kazao je da su protiv njih podnijeli krivičnu prijavu zbog izazivanja nacionalne, rasne i vjerske mržnje.

Terete ih da su nakon parlamentarnih izbora i pobjede dotadašnje opozicije, u Pljevljima pisali grafite sa prijetećim porukama muslimanskom i bošnjačkom stanovništvu.

Početkom septembra, u istoj opštini, neko je kamenom razbio staklo na ulaznim vratima Islamske zajednice i ubacio papir sa porukom “Polećela crna ptica, Pljevlja biće Srebrenica”.

Related posts

10 Comments

 1. Kontra revolucija

  Koji je to bolestan narod !.
  Pa zar ti ludaci misle da je politicko glasanje svake cetvrte godine nekakva utakmica ?.
  Neki derbi ?.
  Maloumno i intelektualno nesposobni !.
  Sta se desilo u Crnoj Gori zadnjih 30 godina ???.

  57
  2
  Reply
  1. Goran

   Od naseg postojanja ne zadnjih 30 ili 75 godina.Ivan Crnojevic je za zivota dvije vjere promijenio a sina Stanisu upreobratio u mislimansku vjeroispovjest i kao Skender beg vladao Zetom, kao sto sad mijenjaju partije.

   12
   1
   Reply
  2. To je to

   Desilo joj se najgore, srbovanje, četnikovanje, pa slijeđenje politike velike Srbije, podržavanje zločina u Hrvatskoj, Bosni, Kosovu.. Eto sve se to desili i sve došlo iz nesretne Srbije

   Reply
 2. ja lično

  ovo dobro ispitati i ako je istina ne odustajati. ako treba svaki dan objavljivati slike nesoja i veze koje imaju sa DPS

  45
  4
  Reply
  1. Manja

   Kakve slike?! Svaki dan treba vodit ovakve splacine u ZIKS! Terzic vec grije klupu tako da mu treba dodat i drugove. Ova dva drezmenkasta punoglavca. Pa neka slikaju i prave musheme kad su vec ovako nadareni. Otvoriti i stand na pijaci ili online prodavnicu gdje umjetnici iz ZIKS-a mogu da izlazu svoje radove. Samo da malo ove zakone preprave pa da momci mogu da uzivaju duze, 10-15 godina za ovo djelo, tamo. Kakva je dps masinerija….Sodoma i Gomora nam ravne nisu.

   28
   2
   Reply
 3. rainman

  privesti ih u polciiju na razgovor pod hitno! Ajde da vidim oce li Vijesti izbaciti ovu sliku i tekst!

  15
  1
  Reply
 4. Jeremija Krstić

  Ma super je što Bošnjačka stranka hoće baš sa ovakvim idioti a ili je to ono svoj se svome raduje..

  15
  2
  Reply
 5. Dobrilo

  Više je nego sigurno, da je u toj grupi bilo i bošnjaka, a među njima i ono govno kadribašićko!

  3
  2
  Reply
 6. bajo.

  Da da, baš vjerovati, dubrovnik rušili hrvati, genocid u srebrenici napravili muslimani
  Ma hajte cetnikklerofasisticka gvna sotonjare

  1
  1
  Reply

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *