Otkriven motiv likvidacije Miše Ognjanovića: Advokat ubijen zbog osvete za ubistvo braće Šaranović!

0

Advokat Dragoslav Miša Ognjanović likvidiran je zbog Luke Bojovića, kao osveta klana pokojne braće Slobodana i Branislava Šaranovića, definitivno je utvrdila istraga, otkriva Borba.

Ognjanović nije bio samo Bojovićev advokat, već i bliski prijatelj. Suparnici su sumnjali da je Ognjanović prenosio poruke Luke Bojovića, ostalim njegovim saradnicima u Srbiji.

Kao direktni izvršilac ubistva Ognjanovića se pominje Strahinja Stojanović, koji je u bjekstvu, a koji u podzemlju važi za nepredvidivog čovjeka, a poznat je po brojnim krivičnim djelima.

“Istragom je utvrđeno da je Ognjanović definitivno likvidiran zbog bliskosti sa Bojovićem, a kao osveta za likvidaciju braće Šaranović, otkriva naš izvor iz MUP-a Srbije.

Zato je pokušana likvidacija Strahinje Stojanovića, odmah nakon ubistva Ognjanovića, ali je on preživio atentat.

Stojanović, koji je dio ekipe braće Šaranović se direktno dovodi u vezu sa ovim ubistvom.

Policija je Stojanovića dovodila u vezu sa ubistvom Pančevca Miloša Vidakovića 2. jula 2013, sa čijom je ženom, navodno, bio u intimnoj vezi. Kad je veza „provaljena“, između kumova je izbila svađa, a Stojanović je pucao Vidakoviću u noge, ali ga on nije prijavio. Nedugo poslije toga, Vidaković je ubijen u Budvi.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.