Otac i sin ranjeni zbog spora oko šume

Otac i sin ranjeni zbog spora oko šume

Kako je Pobjedi potvrđeno u policiji, sumnja se da je u njih, iz pištolja, pucao rođak Milo Đurđevac (52), koji je bio u društvu sa bratom Batom Đurđevcem (45).

Njih dvojica uhapšeni su ubrzo nakon obračuna, a na tert im je stavljeno krivično djelo teško ubistvo u pokušaju u sticaju sa nedozvoljenim držanjem oružja.

– Preduzimajući intenzivne aktivnosti na rasvjetljavanju navedenog događaja nikšićka policija je došla do sumnje da je oko 21 sat došlo do verbalnog, a potom i fizičkog konflikta između oštećenih i osumnjičenih, nakon čega su M. Đ. (52) i B. Đ. upotrebom vatrenog oružja nanjeli povrede M. Đ. (53) i V. Đ. – saopšteno je iz Uprave policije.

Milija Đurđevac je pogođen u predjelu grudi, a njegov sin u predjelu boka. Oni su prevezeni u nikšićku Opštu bolnicu i, kako je rečeno, stabilnih su vitalnih parametara.

Od okrivljenih Đurđevaca oduzet je pištolj marke „CZ“ kalibra 9mm sa 11 komada municije.

Milo i Bato Đurđevac će uz krivičnu prijavu biti privedeni u Više državno tužilaštvo u Podgorici.

Nezvaničan sagovornik iz policije ispričao je da je utvrđeno da je u rođake pucao Milo Đurđevac, a da je njegov brat učestvovao u svađi sa njima, ali da nije potezao oružje.

– Do nesporazuma među rođacima došlo je zbog šume – kazao je naš izvor.

Prema prvim informacijama kojima raspolažu, navodno su Milo i Bato Đurđevac „brali šumu“ Milije Đurđevca, zbog čega su on i njegov sin negodovali.

Related posts

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *