“Osvježilo” u ministartsvu odbrane: Istaknuti DPS agitator i protivnik litija i SPC nagrađen funkcijom u novoj vlasti!

6

Potpukovnik Velibor Bakrač, izabran je za sekretara savjeta za odbranu, a dospio je u javnost, svojim bizarnim fotografijama iz ”heluouvin” serijala. Bakrač, kako saznaje naš portal važi za jednu od „perjanica“ DPS-a, te žestokog protivnika „litijaša“, a između ostalog odlikovan je 2017. godine od strane predsjednika Donalda Trampa Ordenom za zasluge (Legion od Merit), najvišim američkim vojnim odlikovanjem koje može dobiti pripadnik strane vojske

Po saznanjima našeg portala, važi za jednog od najvećih agitatora DPS za vrijeme prethodnih izbora.

Dotični je u radno vrijeme u službenim prostorijama u uniformi obavljao na desetine a i više razgovora sa svojim kolegama gdje je prijetio i ucjenjivao one za koje je procjenjivano da su glasači opozicije, kazao je izvor našeg portala.

Isti je po njegovim riječima, bio zadužen za vođenje spiskova izašlih vojnika tokom izbornog dana a dodatno „zaduženje“ mu je bila kasarna u Golubovcima.

Svi komandanti i komandiri, svakih sat vremena su ga izvještavali o broju izašlih a u popodnevnim časovima davao je instrukcije da budu pozvani ako nisu glasali. Neke je i lično pozivao, saznaje IN4S.

Takođe, Bakrač je bio jedan od glavnih organizatora sedmodnevnog angažovanja određenog broja vojnika kojima je oduzimana mogućnost napuštanja objekata u danu izbora a sve u cilju da se „sumnjivi“ spriječe da glasaju.

Umjesto, nagrade, namještenjem u novoj Vladi, izvjesno je, da je Bakrač trebalo da bude procesuiran, zbog povrede prava slobode glasanja i izvjesno i unižavanja vojničke profesije. On je bio član najužeg kabineta generalštaba, gdje su se donosile neformalne odluke koje su bile isključivo političkog karaktera.

6 Comments
 1. Savan komentariše

  Od ovoga mi se učinje ona pederčina Aleksandar Zeković, neki gej bal

  26
  1
 2. Kontra revolucija komentariše

  Hm, jel se 30tog Augusta nešto desilo ?.
  Nekakva promene ?.
  Jbg. ja prespavao !.
  A inace imam lak san !. 😁😁😁😁🤔🤔

  25
 3. Velimir komentariše

  Ja kao njegov na zalost kolega mogu vam reci da ovakav izdajnik Crnom Gorom nije hodao od Sekule Drljevica
  Uskoro kao sto sam najavio izlazimo u javnost. I on je predmet nase obrade.

  38
  2
 4. Bole komentariše

  Na slici nije Bakrac vec njegov partijski kolega Pavlovic. Ovaj je bio isti kao i Bakrac. To je stara provjerena dps uzdanica vec godinama. Iako je porijeklom iz srbije on je bio neko ko je imao mandat da procjenjuje stepen patriotizma kako svojih kolega tako i komsija i prijatelja. Na kraju je uspio da se docepa inostrane misijebi da o trosku gradjana uziva u svim benefitima koje pruza visoka plata u jednom od evropskih metropola.

  24
 5. lorena komentariše

  Daleko bilo..

  16
 6. Tajci komentariše

  Nadam se da je ovo dezinformacija. Ako je ovo istina moze se reci samo da je ovo najveci uzas koji su mogli dozivjeti pripadnici vojske. Ovaj opskurni lik koji je svoju karijeru gradio iskljucivo na poltronstvu i politickim zaslugama nie zasluzuje da nosi uniformu a pogotovu da bude visokopozicioniran u hijerhiji. Sve ono sto se navodi u tekstu je notorna istina i sigurno je na stotine casnih ljudi spremno da to potvrdi. Svi su ocekivali da po sluzbenoj duznosti bude peocesuiran zbog uticaja na izborni proces a on biva unaprijedje. Apsolutno je tacno da su komandanti i komandiri bili zaduzeni da ga izvestavaju o izlaznosti svakog vojnika poimenicno. Koristeci liniju komandovanja on je na taj nacin drasticno zloupotrijebio vojne resurse za ucjenu pripadnika vojske i njihovih porodica. Ovaj lik je to radio u vise prethodnih izbornih procesa. Po procjenama svojih poslusnika on je bio jedan od onih koji su odredjivali karijere i sudbine pojedinaca i njihovih porodica. Inace poznat po svom poltronskom nastupu prema svojim pretpostavljenima izuzetno je koristio njohovu naklonost. Na taj nacin je poslat u SAD na mjesto vojnog izaslanika iako nije imao kvalifikacije. Takodje he zavrsio i ratnu skolu iako opet nije imao pravo. Zakoni i pravila su se mijenjali upravo zbog ovakvih. Sada kad su ocekivanja svih a pogotovu vojnickog sastava okrenuta ka tome da vojska zauzme mjesto koje jos u drustvu i pripada..nova administracija predlaze nesto ovako. Uzas i beznadje.

  12
  1
Ostavite Komentar

Your email address will not be published.