Osjećajte se kao najbolji strijelac tokom ljetnjih sportskih takmičenja uz Samsung 8K televizore

0

Ovo ljeto biće pravi spektakl za sve ljubitelje sporta širom svijeta. S obzirom na brojna velika sportska događanja koja nas očekuju, uključujući i iščekivani evropski šampionat u fudbalu, idealan je trenutak za nadogradnju kućnog ambijenta za gledanje. Zahvaljujući naprednoj 8K rezoluciji i AI funkcijama na najnovijim Samsung televizorima i soundbarovima, fudbalsko ljeto će dostići sasvim novi nivo, dok ćete se vi osjećati kao da ste na tribinama.

Uz Neo QLED 8K televizor od 85 inča korisnici se u potpunosti mogu uživjeti u važnu utakmicu – ogromni ekran idealan je za one koji žele da organizuju gledanje kod kuće tokom ovogodišnjeg bogatog sportskog rasporeda. Dostupni na novim Samsung 8K televizorima, uključujući vodeći Neo 2024 Neo QLED 8K, 8K AI Upscaling Pro i Motion Enhancer Pro opcije u kombinaciji pružaju izuzetnu jasnoću prikaza tako što poboljšavaju sadržaj niske rezolucije te smanjuju izobličenje i zamućenje lopte. Sve kako ne bi propustili važan trenutak fudbalske utakmice.

Istovremeno, zvukove stadiona možete dovesti direktno u svoj dnevni boravak zahvaljujući tehnologiji Object Tracking Sound Pro. Ova tehnologija, koja se oslanja na vještačku inteligenciju, omogućuje zvuku da se kreće zajedno s akcijom, nevezano za smjer, pružajući tako potpuno uranjanje u svaki detalj. Bez obzira slušate li slavlje pobjedničkog gola ili neizvjesnost mase koja iščekuje kazneni udarac, čućete svaki kutak stadiona.

Benjamin Braun, glavni direktor marketinga za Samsung Europe, komentarisao je: „Naša najnovija linija 8K televizora, pokretana inovacijama vještačke inteligencije, savršen je dodatak za dom svakog ljubitelja sporta uoči velikog ljetnjeg sportskog događaja.“

Samsung poziva sve ljubitelje sporta da razgledaju posebne promocije kod prodajnih partnera i na njihovim web stranicama, pripremajući se za uzbudljivo sportsko ljeto. Za više informacija o najnovijim Samsung inovacijama u AI tehnologiji za 8K, te da biste saznali više o najnovijim ponudama televizora i audio uređaja, posjetite https://www.samsung.com/rs

O kompaniji Samsung Electronics Co., Ltd.

Samsung nadahnjuje svijet i oblikuje budućnost transformišućim idejama i tehnologijama. Kompanija redefiniše svijet televizora, pametnih telefona, nosivih uređaja, tableta, uređaja za domaćinstvo, mrežnih sistema i memorije, LSI sistema, poluvodiča i LED rješenja te pruža potpuno povezano iskustvo kroz svoj SmartThings ekosistem i otvorenu saradnju s partnerima. Za najnovije vijesti posjetite Samsung Newsroom na adresi http://news.samsung.com.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.