Ortak Alana Kožara robijao zbog kokaina, pred ubistvo trebao da bude protjeran iz Španije!

0

Baranin Miloš Peruničić (41), blizak klanu Alana Kožara, koji je ubijen prekjuče u Španiji, živio je u toj zemlji sa bosanskim pasošem od 2013.godine, pod imenom Slaviša Z.

Peruničić, kako navode španski mediji, stigao je u tu zemlju 2013.godine, ali nije poznato kako i zašto.

Godinu dana kasnije, 11. septembra 2014. uhapšen je sa 31 kilogramom kokaina, zajedno sa još dva Španca.

Tada je Tužilaštvo za Peruničića tražilo 13 godina zatvora, ali je kazna smanjena na šest godina.

Peruničić, iliti Slaviša, je veći dio kazne služio u zatvoru u Botafuegosu u Algecirasu. Španski mediji pišu da je u zatvoru imao dobro vladanje, bez incidenata, zbog čega je imao određene privilegije.

Početkom 2019. godine pušten je iz zatvora. Vratio se u Marbelju i uselio u stan 100 metara od pješačkog prelaza na kojem su ga u utorak ubili usred dana.

Ubistvo se dogodilo kada je Peruničić trebao da završi životno poglavlje u Španiji. Naime, ispunjenje kazne podrazumijevalo je protjerivanje iz Španije. Tome se Peruničić protivio, jer nije htio da napusti zemlju. Međutim, kazna bila jasna a Milo Šeruničić nije imao osnov za ostanak u Španiji i dobijanje papira.

“Neki poznanici su mu nudili posao ali to nije bilo dovoljno”, kazao je advokat Peruničića.

On za španske medije ističe i da je Peruničiću ostalo još nekoliko mjeseci za isplatu dugova, ali policiji je jasno da je imao i druge dugove na čekanju, koje nije mogao da izbjegne.

Podsjećamo, Peruničić, koji odavno ne živi u Crnoj Gori, ubijen je u utorak dok je hodao trotoarom nedaleko od kuće u Marbelji, kada mu je prišao nepoznati muškarac sa crnom torbom u ruci, i u njega oružjem sa prigušivačem ispalio nekoliko hitaca.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.