Orlandić: SD samostalno na izbore

0

Procjena kojom raspolažemo govori da su Socijaldemokrate SD duplirale podršku koju su dobile na parlamentarnim izborima. Uz zapažen rad naših funkcionera na državnom i lokalnom nivou, to nam daje za pravo da budemo uvjereni u odličan izborni rezultat rezultat koji ćemo, kao i do sada, ostvariti nastupajući samostalno, prenosi Fos medija izjavu potpredsjednika SD-a Mića Orlandića.

Upitan je li SD počeo pripreme za parlamentarne izbore i razmišlja li se već sada o mogućim koalicijama, on je odgovorio da se Socijaldemokrate u predizbornoj kampanji nalaze praktično od osnivanja.

Kampanja je stalno trajala od početka 2016. do kraja prošle godine, kako za parlamentarne i predsjedničke izbore, tako i za lokalne. Takav režim rada nijesmo prekinuli ni u toku ove godine. Naši funkcioneri i aktivisti su u stalnom kontaktu sa građanima, a naš predizborni program sa parlamentarnih izbora se aktivno sprovodi kazao je Orlandić.

On je istakao da su kao tek osnovana partija na izborima 2016. godine obezbijedili parlamentarni status.

“Na svim lokalnim izborima na kojima smo nastupala nakon toga rezultat je bio znatno bolji. Socijaldemokrate su postale respektabilan faktor na političkoj sceni Crne Gore, jedina partija koja u svim opštinama ima parlamentarni status i koja na svim izborima bilježi porast broja glasova. Procjena kojom raspolažemo govori da smo duplirali podršku koju smo dobili na parlamentarnim izborima. Sve to, kao i zapažen rad naših funkcionera na državnom i lokalnom nivou, daje nam za pravo da budemo uvjereni u odličan izborni rezultat, koji ćemo, kao i do sada, ostvariti nastupajući samostalno”, naglasio je Orlandić.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.