Operativni podaci: Zvicer zatražio od Belivuka i Miljkovića da ubiju Ljepoju

0

rpska policija je raspisala potjernicu za vođom kavačkog klana Radojem Zvicerom, koji je osumnjičen da je naručilac više likvidacija u našoj zemlji.

Policija je došla i do određenih saznanja da je ova kriminalna ekipa planirala još jedan niz brutalnih likvidacija. Na njihovoj meti bi se našli pripadnici razbojničke grupe “Pink Panteri”.

Oni su se za jednog od njih već “pobrinuli”. U ovom trenutku ne zna se sudbina Milana Ljepoje, koji je nestao u Beogradu prije nekoliko nedelja.

Imamo operativni podatak da su Belivuk i Miljković od Radoja Zvicera dobili zadatak da “eliminišu” ne samo Ljepoju, već i druge “pantere” – ističe izvor “Novosti”.

Prema informacijama do kojih smo došli tokom istrage Zvicerovog ranjavanja u Kijevu i razmjene podataka sa ukrajinskom policijom, postoje indicije da je Ljepoja povezan sa dvojicom napadača, inače Nišlijama. On ih je, navodno, angažovao za egzekuciju u glavnom gradu Ukrajine.

Riječ je o Petru Jovanoviću i Milanu Brankoviću, koji su se sa Ljepojom družili i u gradu na Nišavi, odakle i traje njihovo poznanstvo. Neke informacije govore da je Zvicer podatke o ulozi “pantera” u planiranju i organizovanju njegove smrti dobio od svojih veza iz ukrajinske policije.

Iako teško ranjen, on se oporavio, a po povratku u Kotor ugostio je Belivuka i Miljkovića. Tu je, pored ostalih, pao i dogovor o sledećim egzekucijama. Za neke od tih ubistava, planirano je da se izvedu snajperom, pa su neki od Belivukovih “vojnika” redovno vježbali nedaleko od Pančeva.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.