Opasne kombinatorike: Strane Ambasade lobiraju kod Krivokapića i Abazovića da se ne dira DPS tužilaštvo!

17

Premijer Zdravko Krivokapić i URA pokušaće da eskiviraju usvajanje  izmijena dva zakona o državnom tužilaštvu, potvrđeno je BORBI iz više izvora. Protiv usvajanja tih zakona, kojim se ukida Specijalno državno tužilaštvo, su DPS i ostala opozicija u Parlamentu.

Kako saznajemo, Krivokapić pokušava da zajedno sa partijom Dritana Abazovića izlobira da se ti zakoni ne usvajaju, što bi odgovaralo DPS-u. Prema našim saznanjima, neke strane ambasade su se umiješale u čitav proces, kako bi pomogle da se tekovine DPS-a ne diraju.

Za danas je zakazan sastanak premijera sa šefovima poslaničkih klubova parlamentarne većine na kojem će biti riječi upravo o ovim temama.

Nova zakonska rješenja predviđaju ukidanje Specijalnog državnog tužilaštva i formiranje novog Tužilaštva za organizovani kriminal, čime bi glavni specijalni tužilac Crne Gore Milivoje Katnić i specijalni tužioci prešli u status – neraspoređenih tužilaca.

Zakon je stavljen na dnevni red za vanrednu sjednicu parlamenta koja će se održati 18. februara.

17 Comments
 1. Ja komentariše

  E pa ako evropa neće da miče kriminal mi hoćemo i onda jeb.m mater eu kao i inače što je jeb.m po vazdan.koja eu bre gamad ko njima je.e mater šta njima odgovara.a ove pičke ako ne usvoje ovaj zakonDF neka odma izadje i obali vladu zajedno sa demokratama i pravom cg i traže nove izbore
  Na kojima će biti unušteni i ura i krivokapić.pto je mnogo mnogo je.pu

  41
  3
 2. Kontra revolucija komentariše

  Pa naravno, da se ne bi saznalo ucesvovanje CIA, MI6 i stranih ambasada u njihovu umešanost laznog drzavnog udara !.
  Prljave igre zapada da se odrzi kriminalni rezim DPSa njihovog najboljeg saradnika na Balkanu !.
  Ili svi vi mislite da je ništalo Djukanovic planirao taj lazni drzavni udar ?.
  Pocnite polako da se budite Srbi/Crnogorci !.

  32
  3
 3. Rajko komentariše

  Kakve su ovo gluposti kad je premijer juče izjavio da Katnić neće uslovljavati parlament i vladu. Jes pa bi Katnić da skine imunitet Krapoviću a neće da hapsi Ivanovića i Simovića

  31
  2
  1. P komentariše

   Klasičan spin vijesti i dritange! Ne nasijedajte. Imaju EU i USA svoje vece muke, Demokrate ne padajte na fore.

   19
   5
  2. MaxWolf komentariše

   Uvazeni premijer danas jedno sjutra drugo, na to smo se vec navikli, ubaceno kukavicje jaje a ne ko sto kaze za sebe 200% Crnogorac

   20
   3
 4. Ivi komentariše

  Krapović je jedan čestiti čovjek, koji je vratio 25 miliona eura u kasu opštine Budva. SRAMOTA! Ako neće, sruši će Vladu, pa neće apelovati. JER TAKO STVARI STOJE.

  22
  3
 5. Dragan komentariše

  Ovo je spin udbaškim. Sačekajte 18 ti. Profo gazi bagru.

  14
  5
 6. Tajci komentariše

  Strane ambasade…citaj koncern vijesti i interesna grupa koja se prepala da ce i oni biti procesuirani. Tu je i rakcevic koji iz sjenke satavlja vladu i kontrolise kompletan sistem za koji je zainteresovan. A medijskim spinovanjem smecara iz vijesti se neki stavovi pospjesuju i od njih stvara nova stvarnost. Vijesti teba dobro precesljati po svim pitanjima.

  23
  3
  1. Tonac komentariše

   Pitanje za Tajči, znaš li ti uopšte šta značu “koncern”?

   1
   3
   1. Onako usput komentariše

    Koncern su ti TV Vijesti , dnevne nobine Vijesti , Lovcen banka , Rakcevic sa svojom firmom ili vise njih i ostali…Zbog Vijesti kao medija , koji im vrdi kljucnu propagandu nose naziv “koncern vijesti” koji se koristi da se ne bi sve i svi nabrajali , a opet se zna na sta i koga se misli.

    Ivanovic , Perovic , Rakcevic!

 7. autarijat komentariše

  nije tu stvar u personalnim rješenjima nego o sistemu . a o tome Pipun i ekipa ne razmišljaju. ako povećate broj političara koji odlučuiju o sudstvu i tužilaštvu obarate nezavisnost. ali kome pričati? Koljenici i SNS CG? ne valjaju personalna rješenja a ne sistem

  1
  16
 8. Vitez komentariše

  Svaki politicar se ne pita nista,pitaju se ove sotone iz vana,tajna drustva ,svi ovi pa i ovi nasi samo su necije lutke na sceni

  9
  4
 9. Realan komentariše

  AKO U ROKU ODMAH NE BUDU ZA POCETAK UHAPSENI POPOVIC ,SIMOVIC I ZUGIC,NE TREBA NI DA POSTOJIMO. NIJESAM IZNENADJEN ONIM OD SINOC.MEDJUTIM DANAS JE TREBALO DA SE TRESE DRZAVA OD ONOGA.OVO GOVORIM KAO NEKO KOME JE C G NA SRCU ALI ME STID KOME SAM DAVAO GLAS SVE OVE GOD.ZAVIDIM APSTINENTIMA.NOVA VLAST NEKA SAMO ZAUSTAVI OVU PLJACKU I SVE MANKAVOSTI JOJ SE MIRAJU OPROSTITI.O KAKO JE DOBRO STO JE KONACNO SMIJENJEN DPS .SVE OSTALO CE DOCI NA SVOJE MJESTO VREMENOM.ZELIM NOVOJ VLADI PUNO USPJEHA U DALJEM RADU.

  1
  3
 10. Džonatan Livingston komentariše

  al su vam spinovi na nivou drugog osnovne. prepričate poznate vijesti na neki napaljen način.

 11. Misliti crnogorski komentariše

  Sto ne objavite Katniceve transkripte? 🤣Sta glumite? Sakrivate kriminalce.

  4
  1
 12. t-rex komentariše

  EU nije nas prijatelj,EU je prijatelj crnogorsje mafije i kriminalaca.

  5
  1
 13. Milica komentariše

  Aj nek oni lobiraju a ova dvojica poslusaju pa ce vidjeti kako ce narod reagovati, ne trpi narod vise ove sprdnje, zna se za sta smo glasali!

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.