Oglasili se i Varvari: Povrijeđeno mnogo navijača, prekomjerna i bespotrebna intervencija policije

0

Nakon saopštenja Uprave policije, u kojem se navodi da je u večerašnjem sukobu sa “Varvarima”, povrijeđeno šest policajaca, oglasili su se i navijači Budućnosti.

“Još jednom, po ko zna koji put organizovana huliganska grupa pod uniformama je pokazala da su svi njihovi treninzi uzalud kada dodje čas da se pokaže što su naučili na obukama i to na golorukom narodu.

Nakon završetka utakmice i ulaska navijača u teren da se pozdrave sa svojim igračima, taman kada je trebalo da se kompletna drama sa terena smiri – došlo je do prekomjerne i totalno bespotrebne intervencije policije ka navijačima Budućnosti”, navode u objavi na FB profilu Varvari Podgorica.

Povrijeđeno je, kako dodaju, mnogo navijača od kojih su medicinsku pomoć zatražili samo oni u krajnjoj nuždi, oni najteže povrijeđeni, zbog prijetnji profesionalaca u uniformama da “će nas u tamnicu sve poslati.”

“Naša braća su se branila koliko je bilo moguće no huliganska grupa u uniformama je imala prednost u vidu kaciga, štitova, palica i ručnih suzavaca.

Nadamo da će unutrašnja kontrola, etički odbor, građanski Savjet za kontrolu policije i ombudsman reagovati na ovakav teror i samovolju ‘profesionalaca’ koje plaćamo. Do tada, pozdrav za organizovanu huligansku grupu- Ultra MUP”, poručili su Varvari.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.