Oglasila se policija: Bar je blokiran zbog jutrošnjeg ubistva, privedena jedna osoba koja se može dovesti u vezu sa događajem!

0

Uprava policije saopštila je da je jutros oko 09:10 časova u Makedonskom naselju u Baru došlo do upotrebe vatrenog oružja kojom prilikom je lišen života E.M., član jedne organizovane kriminalne grupe.

„Policijski službenici Regionalnog centra bezbjednosti „Jug“ u koordinaciji i saradnji sa službenicima Sektora za borbu protiv kriminala preduzimaju opsežne mjere i radnje u cilju identifikacije, lociranja i lišenja slobode izvršioca krivičnog djela ili više njih. Po prijavi događaja, odmah je uspostavljena blokada grada, te policija preduzima opsežne operativno taktiče i tehničke mjere i radnje u cilju utvrđivanja okolnosti i rasvjetljavanja ovog događaja“, navodi se u saopštenju.

Podsjećamo, jutros je u Baru ubijen pripadnik tzv. Škaljarskog klana, Edmond Mustafa.

Dodaju i da je u mjerama prvog zahvata, u službene prostorije policije dovedeno jedno lice čiji je identitet poznat službenicima Uprave policije, a u odnosu na koje se vrše detaljne provjere zbog sumnje da je povezan ili se može dovesti u vezu sa izvršenjem ovog krivičnog djela.

„Službenici Sektora za borbu protiv kriminala su sve raspoložive resurse stavili na raspolaganje Regionalnom centru bezbjednosti „Jug“ u smislu ljudskih resursa i tehničke opreme u cilju sprovođenja izviđajnih mjera i radnji u pravcu dokazivanja i rasvjetljavanja ovog krivičnog djela. Uviđajem će rukovoditi tužilac iz Višeg državnog tužilaštva u Podgorici“, zaključili su.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.