OFK Titograd igra za častan oproštaj

0

Rezultat iz prve utakmice ne ostavlja previše nade podgoričkim Romantičarima. Naime poraz od 4:0 OFK Titograda u Sofiji protiv CSKA je gotovo nemoguće nadoknaditi, a posebno jer je vidna razlika u kvalitetu večerašnjih suparnika (20.30).

Ipak, nada poslednja umire, što je i apostrofirao strateg crnogorskog predstavnika Dragoljub Đuretić. I pored činjenice da je pred Titogradom gotovo nemoguća misija, iskusni stručnjak uvjeren je da će tim sa Starog aerodroma imati šta da pokaže u revanšu.

“Naš cilj je da pružimo maksimum i uz pomoć sreće koja je neophodna u ovakvim susretima stignemo do trijumfa. Spremni smo da popravimo utisak iz Sofije. Tih 40 minuta prvog dijela iz Sofije mogu da nam budu pokazatelj kako treba da igramo. Stajali smo dobro, imali čak i neke šanse, ali smo nakon gola potpuno pali. CSKA je naravno, kao odlična ekipa, rekao bih najatraktivnija u regionu sa svojim Brazilcima i Portugalcima, sve naše greške iskoristio. Bilo je lijepo igrati u predivnoj atmosferi u Sofiji, a nadam se da će i večeras pod Goricom biti publike i da možemo da ih iznenadimo i upišemo pobjedu. Značio bi lijep kraj evropske avanture mnogo ovom timu”, rekao je Đuretić.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.