“Odupri se” organizuje protest na Dan državnosti

1

Građanski pokret “Odupri se”, kako je ranije najavljeno, održaće novi protest “Odupri se – 97.000” u utorak na Dan nezavisnosti u Podgorici.

Džemal Perović je kazao da je protest nazvan “Za nezavisnost od koverti” i da očekuje podršku svih slobodnih građana koji žele nezavisnu državu bez koverti, organizovanog kriminala i korupcije.

“Očekujemo da rame uz rame sa građanima budu svi oni potpisnici koji su svojim političkim i moralnim kredibilitetom garantovali da će se zalagati za realizaciju principa i ciljeva iz sporazuma o budućnosti”, rekao je Perović.

“Političke razlike među njima su normalne i razumljive ali ovo je trenutak da se zna ko je jasno za rušenje ovog korumpiranog režima”. poručio je on.

Iz pokreta su saopštili da ne odustaju od borbe za slobodnu Crnu Goru sa svima onima “koji prepoznaju važnost aktivnog učešća u promjenama”.

Protest će se održati ispred zgrade Skupštine Crne Gore sa početkom u 20 časova.

1 Comment
  1. Piroska komentariše

    Evo 2 misljenja o nama, Crnogorcima. Kada je jedan strani diplomata pitao Kardelja o Djilasu, on mu je odgovorio “On potice iz jednog kraja gdje svaki pastir misli da moze biti firer “. I evo ove druge , o nasem sluganstvu, ili bolje reci poltronstvu,…. a procitao sam je u tekstu Ratke Jovanovic “Crnogorci vole da su blizu gospodaru, a najblizi su mu kada pocnu da ga gaze “. Nemojmo ljudi da mnogo filozofiramo i ne budimo tolike kukavice i poltroni!!! Izadjimo na ulicu i kazimo DOSTA JE BILO!!!

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.