ODT presudio: Rosandić prekršajno kažnjen zbog vrijeđanja i drskog ponašanja!

7

Dragan Rosandić prekršajno će odgovarati zbog vrijeđanja i drskog ponašanja, odlučilo je Osnovno državno tužilaštvo u Podgorici.

Rosandić je, komentarišući tragediju na Cetinju, u kojoj je ubijeno deset nedužnih ljudi, od kojih su dvoje djece uzrasta 8 i 11 godina, napisao da je to posljedica višemjesečnog „orgijanja komita“ i nereagovanja vlasti na tu pojavu.

Ranije danas, policija je prikupila obavještenja od Rosandića i proslijedila ih tužilaštvu na ocjenu i mišljenje – da li u objavi tog novinara, napisanoj na njegovom Fejsbuk profilu, ima elemenata govora mržnje.

 

7 Comments
 1. Berane76 komentariše

  Ne daj se druže Pločo !!!!

 2. Za pravdu komentariše

  Sto bi sa onim dobitnikom 13 julske nagrade Jeli i on zatvoren zbog Njegosa i Andrica Poglavar preti traktorima olujom Srbima To je Montenegro nikad moja Crna Gora

 3. NIKO99 komentariše

  Svi znamo da je rekao istinu nego su se uplašile vođe da će narod uvidjeti njihovu ulogu u besomučnom nasrtanju na sopstveni narod, kulturu i državu. Tužilaštvo ne može nikoga da kazni već to radi sud. Nadajmo se da će sud da uvidi da u tvrdnji nema nikakvog prekršajnog djela i da će odbaciti tužbu. Ovdje se vidi kontinuitet anti državne i anti narodne i izdajničke funkcije Osnovnog Dražavnog Tužilaštva. Naravno, oni to ne rade smišljeno, već su ih takvima stvorili neprijatelji države i naroda. Da imaju imalo pameti i morla naravno da nebi radili to što rade. Užasno je koliko tupavih ima na najvišim funkcijama u Crnoj Gori. Kakav jak uticaj su ostvarili najgori neprijatelji našeg naroda iz inostranstva na neke naše ljude. Ono što nisu uspjeli uraditi u proteklih hiljadu godina genocida i progona našeg naroda izgleda uspjevaju u poslednjih sedamdeset godina. Okrenuli su dio našeg naroda protiv drugog dijela našeg naroda i sasvim uspješno ostvaruju svoje istrebilačke namjere. Kada će našem narodu pasti koprena sa očiju i kada će jasno progledati? Pokušavamo da se otrgnemo od mentalne kontrole prevejanih parazita koji se hrane našom krvlju hiljadu godina. Stanje uma naših ljudi se može usporediti sa stanjem uma Holota u drevnoj Sparti. Sramota je to za najviše institucije obrazovanja i intelekta u našoj državi. Sramota je to za Crnogorsku Akademiju Nauka i Umjetnosti i za Srpsku Akademiju Nauka i Umjetnoti. Nisu u stanju prosvjetliti svoj narod i objasniti liderima našeg naroda ko su neprijatelji i čemu oni teže. Ta niska svijest srpskog naroda onemogućava nas da se izvučemo iz zagrljaja smrti.

 4. Harvi Kejtl komentariše

  Svaka čast brate,i ovaj ubica je komita kojeg bi da pomiluje min unut poslova takodje komita

  1. sokrar komentariše

   I sad na ovako nešto treba izglasati DrPS-ov tužilački savjet da nas i dalje u crno zavija ?!

 5. Rade/ komentariše

  Covjek je rekao ono sto misli vecina Crnogoraca(ne monTrtenegrina) i odmah ga kazne. A dje su kazne za psovanje, prijetnje i svakakve lazi protiv SPC i velikodostojnika i vjernika? Bagro ustaska pokvarena? Dje su procesuiranja svih koji nas vrijedjaju i nase svetinje a olosi prodane? Smrdljivi Hedo Pirovic musljiman poturica rusi ogradu pred manastir i umjesto da mu se majke na.ebemo i njemu i svima ko opsuje crkvu mi pustamo. Dokle?

 6. Q komentariše

  Istina se kažnjava u nacističkim društvima.80% Cg se slaže sa izrečenom konstatacijom.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.