Odmotava se klupko: Veza ubijenog ulcinjskog narkodilera u Crnoj Gori

0

Ulcinjanin Fadilj Kačanić (64) koji je ubijen u Ekvadoru, bio je povezan sa jednom osobom iz Crne Gore, koja se nalazi na spisku američke DEA, kao jedan od najvećih narkobosova svijeta, ekskluzivno saznaje Borba. Kačanić i njegov sugrađanin iz Ulcinja su zajedno prije više decenija otišli u SAD. Zajedno su radili poslove oko narkotika, dok nijesu otkriveni. Tada je on otišao za Ekvador i nastavio sa istim poslom, dok je njegov ortak stigao u Crnu Goru.
Obojica su se nalazili na spiskovima američke Agencije za borbu protiv narkotika.
Kačanić i njegova supruga Fatima brutalno su prije tri dana likvidarni u Ekvadoru. Njihova beživotna tijela nađena su 22 kilometra od kuće u kojoj su živjeli.
Kačanić je i iz Ekvadora održavao kontakte sa ortakom iz Crne Gore. DEA ima presretnute razgovore njih dvojice, koji će biti predmet obrade.
Naš izvor iz policije kaže da je Kačanićev ortak i pod prismotrom ovdašnje policije.
Prema pisanju tamošnjih medija, istražitelji tragaju za dvije muške osobe koje su se lažno predstavile kao policajci.
Video nadzor, govore iste informacije, zabilježio je i da su lažni policajci stigli automobilom albanskih registarskih oznaka. Za sada tamošnjim vlastima nije poznato da li su Kačanić i njegova supruga ubijeni kući ili na mjestu gdje su pronađena tijela.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.