Odmotava se klupko: Šefovi policije u Podgorici naredili demoliranje kuće Milana Kneževića!

Odmotava se klupko: Šefovi policije u Podgorici naredili demoliranje kuće Milana Kneževića!

Nakon izbornog debakla Demokratske partije socijalista (DPS) i izvjesnog formiranja nove Vlade koju će činiti liste “Za budućnost Crne Gore”, “Mir je naša nacija” i “Crno na bijelo”, polako ali sigurno otkriva se pozadina i nalogodavci brojnih nedjela odlazećeg režima, usmjerenih prema predstavnicima dojučerašnje opozicije.

“Tako smo od dobro pozicioniranih izvora u Upravi policije (UP) Crne Gore saznali ko stoji iza demoliranja porodične kuće lidera Demokratske narodne partije (DNP) i jednog od čelnika Demokratskog fronta (DF) Milana Kneževića krajem januara ove godine, kojom prilikom su privedeni njegova majka Ratka i brat od strica Goran.

Naime, radi se o trojici rukovodilaca Centra bezbjednosti (CB) Podgorica, konkretno o načelniku CB Milovanu Pavićeviću, načelniku Odjeljenja kriminalističke policije Milošu Vučiniću i šefu Stanice kriminalističke policije za suzbijanje krvnih delikata u istom CB Srđanu Koraću.

Kako su nam prenijeli pomenuti izvori, ova trojica, u strahu od mogućih posledica i odgovornosti na koju će ih sasvim izvjesno pozvati nove vlasti, pokušavaju da što je prije moguće uklone sve tragove svoje umiješanosti u navedeno nepočinstvo, kojim je nanijeta ne samo velika materijalna šteta, već i duševna bol Kneževićevoj porodici.

Očigledno je da nakon pada DPS ubrzano padaju mnoge maske, zbog čega po konstituisanju nove Vlade treba očekivati krivično procesuiranje nalogodavaca i izvršilaca brojnih nedjela, činjenih u interesu i za potrebe bivšeg režima”, piše “Glas javnosti”.

Related posts

17 Comments

  1. Kontra revolucija

   @Milos,
   A jes pa da nam novokomponovana trojka daje penale zbog revansizma !!!.
   Nova koalicija ne zeli revansizam !.
   Zasto bi ih krivicno ganjali ???.

   1
   54
   Reply
    1. Śole

     Pravda preko medija? Hoćete li kao Alo. Kurir, Informer, i slični, koji dnevno objave po koju istinu, naročito za vremensku prognozu, da optužujete i presudjujete. Djilas, Djilas lopov, Djilas lopov, … a on slobodno šeta dok ovi što viču Djilas lopiv vladaju. Svaki li je populizam isti.

     Reply
 1. Traktorist

  Ko’ da su mene pitali za savjet, na žalost nijesu to oni naredili, to se jbe između sebe cetnikklerofasisticki krezubi krkani ili kozojbi sotonjare😂?

  1
  57
  Reply
  1. Istvan

   @Traktorce “Bane”
   Ti ili si lud il ti noge smrde.
   Zar nisi svestan da si na tankom ledu
   “Majkina Budalo”
   Sto bi neko drugi rekao“tik tak”

   39
   1
   Reply
   1. Traktorist

    Gospodine noge mi smrde, nijesam lud, pa nijesam ja četnikklerofasistički krezubi kozojeb ili sotonjarski krkan,
    ZA CG SPREMNI
    🖕🖕🖕🖕

    3
    38
    Reply
    1. Manja

     Bane, mala tatina pijana sisice, sto ces sad kad tajo ode u spuz da ga guze svi od reda?! Kako ces mrco bit spreman za bilo sta kad ti se penisi budu trljali o te zenske sisice?! Trebao si ti da budes zensko, cetinjanka glibava sa sisicama te ide od kuce do kuce da cisti puske pa sutra po fb izbaca statuse kako je postena crnogorka.. samo kad zamislim kako ce da ti se tresu te sisice mmmmmm😘

     20
     2
     Reply
    2. Pravednik

     Nudim ti besplatan pregled u psihijatrijskoj ambulanti,i mogu ti srediti poslije toga 30 dana Dobrote.
     Ukoliko ti to ne pomogne ne pežreostaje ti ništa drugo do srednji prst sebi u dupe zabiti rafi pištanja.

     12
     Reply
 2. Traktorist

  Istvan, cg fan, manja ZA NEZAVISNU DRŽAVU CG SPREMNI
  EVE ZORE EVE DANA
  VIĐERA SOTONJARINA TRI KRKANA

  1
  9
  Reply
 3. Anna Cg

  STIGLA NAPOKON SLOBODA U SRBSKU SPARTU. BOGOM BLAGOSLOVENA DA SI NAM PRAVA CG I NASE SVETINJE🙏🙏🙏

  1
  1
  Reply

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *