Odmotava se klupko: Paja Velimirović na vezi sa crnogorskim tužilaštvom i kosovskom policijom!

1

Mirko Paja Velimirović, ključni svjedok u montiranom procesu “državni udar”, u vrijeme saradnje sa crnogorskim tužilaštvom, bio je na liniji i sa kosovskom policijom, otkrili su srpski istražitelji.

To lice je, kako nezvanično saznajemo, već neko vrijeme pod predmetom obrade, zbog kontakata sa kriminalnim strukturama sa Kosova i Metohije. Provjeravaju se sve njegove veze od ranije, kao i neki poslovi od kojih su neki vrlo sumnjivi.

Prema našim saznajima, istražitelji će ispitati i ulogu Velimirovića u švercu oružja koji se odvijao ka Kosovu i Metohiji, poslednjih nekoliko godina.

“Istražitelji su došli do podataka da je Velimirović u vrijeme kada je održavao kontakt sa tužilaštvom u Podgorici, bio na vezi i sa kosovskom policijom. On se pominje u jednom predmetu o švercu oružja, na teritoriji Kosova i Metohije. Nije isključeno da je to jedno sa drugim povezano i sve je to predmet posebnih provjera. Provjerava se da li je on želio da sakrije poslove oko šverca oružja, p je zauzvrat “sarađivao” sa tužilaštvom Crne Gore. Otvorilo se mnogo sumnji, jer kosovska policija pokušava da rovari na teritoriji Srbije. Zato su pod posebnom lupom sva lica koja su povezana sa njima i koja su u poslovnim kombinacijama sa njima”, potvrdio nam je naš izvor iz bezbjednosnih službi.

Istražitelji već nekoliko mjeseci češljaju sve informacije vezano za “državni udar” u Crnoj Gori, jer sumnjaju da su im ranije neke informacije bile podmetnute, od ljudi koji su radili u službi, a koji su u poslednje vrijeme smijenjeni sa tih pozicija.

1 Comment
  1. yu komentariše

    Jel ono on reće da je rastavio puške i bacio u jezero i niko ne može da nađe ?E moj Pajo drvo pluta a ne tone.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.