Odmotava se klupko: Paja bio na vezi sa šefom Katnićevog tima

0

Svjedok Mirko Velimirović bio je na telefonskoj vezi, par dana prije navodno pokušaja „državnog udara“ sa šefom specijalnog policijskog tima Draganom radonjićem, pokazali su listinzi njegovih telefonskih razgovora. Velimirović nije mogao da objasni taj razgovor, a kazao je i da navodno ne poznaje Radonjića. Advokat Dušan Radosavljević je nabrojao razgovore koje zahtijeva da se preslušaju, a sud će naknadno odlučiti o tome.
Velimirović je rekao da ne zna da li su ga u Podgorici sačekale iste osobe sa kojima je pričao telefonom.
Radosavljevć je pojasnio da se ti razgovori nalaze u spisima predmeta kao mjere tajnog nadzora. Specijalni tužilac Saša Čađenović je rekao da nisu sve mjere tajnog nadzora predložene kao dokaz, ali da nema primjedbu da se preslušaju.
Svjedok je kazao da ne zna gdje je zgrada Specijalnog državnog tužilaštva, a ne zna ni koliko je zgrada Specijalnog tužilaštva udaljena od suda u kome se trenutno nalazi.
„Mora da je blizu u centru. Sad ne znam tačno“, kazao je Velimirović.
On je kazao da ne zna da li je 15. oktobra bio pod nadzorom tužilaštva. Velimirović je naveo i da sumnja da je čitav slučaj neko prijavio prije njega, ali da ne zna ko.
„Ne mogu da kažem da sam sumnjao na Sinđelića jer je on davao novac, ali ja na svakoga sumnjam“, kazao je svjedok.
Velimirović je rekao da mu nije Sinđelić tačno rekao koliko novca treba da da po jednoj osobi iz njegovog tima.
Na pitanje advokata kako su samo on i Sinđelić na slobodi, a ljudi koje su doveli u zatvoru, sutkinja Mugoša je uskratila odgovor. Velimirović je rekao i da on nije pominjao hapšenje Mila Đukanovića.
Svjedok je rekao da je veslao čamcem oko kilometar da bi bacio oružje.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.