Odluka o smjeni Leposavića neizvjesna, DPS podijeljen oko glasanja!

17

Izglasavanje smjene ministra pravde, ljudskih i manjinskih prava Vladmira Leposavića, na predlog premijera Zdravka Krivokapića, biće neizvjesno,  nezvanično saznaje BORBA.

Prema našim informacijama, DPS je podijeljen oko podrške predlogu premijera Krivokapića.

Jedan dio partije zalaže se da poslanici DPS-a podrže zahtjev za razrješenje Leposavića zbog njegove izjave vezane za zločin u Srebrenici, dok se drugi dio protivi tome, iz razloga što žele Vladu da stave u još nepovoljniji položaj koji bi uzrokovao eventualno neizglasavanje ministrove smjene.

Takođe,struja koja se zalaže za smjenu Leposavića “ulaže velike napore” kako bi se svi poslanici pojavili na glasanju i podržali razrješenje ministra pravda. Na taj način bi demonstrirali jedinstvo u partiji koje je nakon poraza na parlamentarnim izborima prošle godine uveliko poljuljano.

Podsjetimo, nekoliko poslanika DPS-a, predvođenih bivšim premijerom  Duškom Markovićem ionako mjesecima ne dolazi na skupštinska zasijedanja, što samo govori u prilog da je u podijeljenosti koja vlada u njihovim redova,

Konačna odluka o (ne)učešću na zasijedanju na kojem će se raspravljati i glasati o Leposavićevoj smjeni trebalo bi da bude poznata večeras nakon partijskog sastanka.

Sjutra počine rasprava, dok je glasanje o smjeni na redu u četvrtak

Na dnevnom redu Skupštine sjutra će biti predlog premijera Zdravka Krivokapića o razrješenju ministra pravde, ljudskih i manjinskih prava Vladimira Leposavića. Tokom sjutrašnjeg dana trebalo bi da traje rasprava o predlogu, a izjašnjavanje poslanika bi onda došlo na red u četvrtak

 

 

 

17 Comments
 1. Q komentariše

  Ja samo znam da ako lazov od premijera ne pivuce ovu suludu ideju da istog momenta treba glasati i o njegovoj smjeni i uskratiti mu bilo kakvu podrsku i to javno jasno u glasno.

  64
  2
  1. NikšićGolijaKiM komentariše

   Pa to da neće neko iz DPS-a glasati za smjenu, to je suludo i pomisliti jer će svi do jednoga glasati za mjenu ali je to “špica” koja se plasira od strane nekog iz DPS-a da bi među sobom vadili oči ovi iz sadašnje vlasti i što iše jedni druge da napadaju, a to ćemu ubrzo i vidjeti… ja bih volio da tako bude da ne glasaju pošto lažni vjernik Krivokuća bi brže PAO jer je izdao čovjeka koji radi po svojoj savjesti za račun PRAVDE i ISTINE (Leposavić)a takve ljude ne voli lažni vjernik Krivokapić, pogotovo kad ga pozove ambasadorka SAD pa mu kažešta očekuje i šta želi od njega i tada lažni vjerni Krivokapić je spreman da izda i proda i CRKVU i BOGA i svoj ROD i majku i oca samo eto da bi on što duže osjećao tu moć dok je u fotelji a JADAN i KUKAVAN ni sam ne zna koliko on nema nimalo moći već sad iz njega splivavaju najgore ljudske osobine i jedino šta je učinila ta premijrska fotelja od njega, jeste ono da je otkrila LICE tog nečovjeka i on se za vasi vijek upisao u KNjIGU SRAMA za SRPSKI ROD i biće opjevavan od sledećih generacija kao svi oni koji su opjevani koji su bili saradnici turaka protiv svog RODA i NARODA… možda to sad zvuči smiješno ali vrijeme će pokazati da to nije nimalo smiješno kada mu potomci budu čitali pjesme o njihovom pretku koji je ljubio šiptare i “dao” im KiM tj. da je bio na strani šiptara a ne svog RODA. A TO ĆE VRIJEME DA POKAŽE. Nije džabe Petar II Petović Njegoš pisao:
   “BLAGO ONOM KO DOVIJEKA ŽIVI, IMAO SE RAŠTA I RODITI.”
   Pa najbolji primjer je ta,j da sadašnja djeca ili momci ili ljudi zamisle nekog svog đeda ili prađeda , da li bi vljeli da se o njihovom đedu ispjevavaju pjesme o njegovom nečojstvu i fukarluku i da li bi se stidjeli onda tog đeda? Kao što rekoh, možda tog lažnog vjernika nije ni briga za njegov obraz i fukaruk… ali to će da plate njegovi potomci i ZANAVIJEK će biti prozivani kao potomci NESOJA i FUKARE LjUDSKE.
   ŽIVO SRPSKI ROD – ŽIVJELO NAŠE MILO SRPSTVO!
   DOGODINE U PRIZRENU!

   32
   2
  2. alf komentariše

   S obzirom ako je gledati na inteligenciju DPS-a doci ce.

   16
   1
 2. Uros komentariše

  Da vidimo demokrate, ocekujem da budu uzdrzani, ka i vazda.

  42
  2
  1. Ivan komentariše

   Glasove moje porodice vise nemaju, pa kako god hoce. Ni voda ni vino.

   44
   2
 3. Zdravko, i ovaj maljeckZecanin komentariše

  Ukoliko dodje do izjasnjavanja o povjerenju Leposavicu, to ce biti trenutak, kada cemo znati dali tzv demokrate nestaju sa politicke scene C.G. Dosta je narod tolerisao njihovo podlo ponasanje.

  41
  1
  1. Boka komentariše

   Ha ha jadni su vam izvori. kao da😃 se tamo ko sto pita.

 4. Milos komentariše

  Molim DPS da smeni Leposavica i da sutra padne Vlada izdajnika Zdravka Krivokapica! Eto tako!

  9
  1
 5. Bure komentariše

  Demonkrate podmukle , više Moma i joj par vas …

  25
 6. Pipi dc komentariše

  Dobro je neko rekao za ovu situaciju da ce natjerati mnoge da se legitimisu,za sto se ustvari zalazu

  22
  1. alf komentariše

   Reko je Leposavic.

   13
 7. Uroš komentariše

  Kako god da glasaju uvjek će biti i ostati da je Ministar Vladimir Leposavić najbolji kadar u CG.
  Karakter,snaga,stručnost i snaga pravde u CG.Svi drugi nisu mu do koljena.
  Ko glasa za smjenu dabogda mu prisjelo u budućnosti .

  24
  1
 8. Čiko komentariše

  Da vidimo Zdravinja, poslušnika i profitera DPS vladavine kako sa DPSovcima smjenjuje Leposavića koji se čitav život borio protiv Milovog režima. Da vidimo to Zdravinjo, i demonkrate, da skinete maske, neće vas morača oprati

  15
  2
  1. E viva komentariše

   Smjenjuj Krivokapicu ove sto vole da srbuju. Nego sto..pa neka ide na Kosovo i neka srbuju…

   3
   11
 9. Strasni sud komentariše

  KRIVI IDI KUCI VOZI UNUKE U KOLICA KO MILO LOPOV TVOJ IDOL I PAJTOS ADIO

  13
  1
 10. Kontra Revolucija komentariše

  Vidim ni Lipa ga više ne brani svom snagom !.
  Da nije Lipa progledao ?.
  Krivokapic mu je za to i dosta razloga dao !.
  Lipa , kako ono beše : Ništa roba – ništa covek ?.

  9
  2
  1. LipaLipa komentariše

   … Contra, … brneci premiera, Vladu (osim “casnog” Ljeposavica) branim, cojstvo, postenje, obraz CG, … naravno da ja imam oci, nesto i u glavi, iznad ociu, … Contra ima nesto u delu telu pola metra i vise ispod glave, ima da oprostite, dupe, … cus dps “podeljen”, ma nemoj, “podeljen” dps na milovu, lijevu i desnu stranu, mozga, oni samu tu glavu imaju, … dps ce u skupstinu, ma “potrcali”, oce oni ali u limburgu mesecu, pa ni tada, … nih (dps) samo jedna “smena” interesuje, kako obesrtviti sve one koi oce milove milione na budzet CG, da dovedu, … nista roba – nista ljudi, su svi oni koi nas (narod) zamajavaju (par meseci) sa ovim “glasanjem” o opzvanom, “apostolu”, … aj zdravo, …

   1
   7
Ostavite Komentar

Your email address will not be published.