Odloženo suđenje: Poslanica DF-a tvrdi da je Romina obučena kao u striptiz baru

0

Ni danas nije održano suđenje funkcionerima Demokratskog fronta Milanu Kneževiću, Branku Raduloviću, Marini Jočić i Milutinu Đukanoviću, koji su optuženi za napad na kolege – poslanike Demokratske partije socijalista u holu Skupštine jer se svjedok Budimir Aleksić nije pojavio zbog bolesti.
Ipak, u sudnici je atmosfera bila i više nego usijana. Pred oko 50-ak ljudi u publici, Jočićka je ukazala da se tužiteljka Romina Vlahović obukla neprikladno, te da njen stajling nije adekvatan za sudnicu.
“Kad se ona digne imamo osjećaj da smo u striptiz baru koliko joj je kratka suknja”, navela je Jočić na šta je Vlahović odgovorila da može da ustane i da pokaže da nije u pravu!
Sa druge strane, Knežević je naglasio da se ne pridružuje prigovoru svoje poslaničke koleginice.
“Moja čula su umrtvljena skroz. Tužiteljka može i kraću suknju da obuče. Ja ne znam šta mi sipaju u hranu tamo u ZIKS-u, ali meni ne bi pomoglo ni kada bi me Aleksandra Vuković posjetila”, rekao je Knežević.
Sudija Željka Jovović ocijenila je da je tužiteljka obučena u skladu sa pravilima, te da nema osnova za prigovore ove vrste.
Sljedeći pretres zakazan je za 29. maj u 9.30 sati.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.