Odigran završni turnir “Besplatne škole odbojke”

0

Završni turnir projekta “Besplatna škola odbojke”, održan je u subotu 18. maja u  SC “Berane”, na kojem je učestvovalo 80 dječaka iz šest škola koje su dio projekta Odbojkaškog saveza Crne Gore.

Takmičenje je organizovano u dvije kategorije: za dječake rođene 2011. godine i mlađe, kao i za dječake rođene 2010. godine i mlađe. Utakmice su se igrale na dva dobijena seta do 21 poena.

U kategoriji dječaka rođenih 2011. godine i mlađe, prvo mjesto je osvojila ekipa Berana, dok su drugo i treće mjesto zauzeli Bijelo Polje i Rožaje.

U kategoriji dječaka rođenih 2010. godine i mlađe, prvo mjesto je pripalo ekipi iz Bijelog Polja, drugo mjesto ekipi iz Berana, a treće mjesto ekipi iz Mojkovca.

Svim učesnicima završnog turnira “Besplatne škole odbojke” podijeljene su medalje CEV SCHOOL VOLLEYBALL, a pehare za prva tri mjesta u obje kategorije uručio je Dragiša Ćalov, koordinator projekta.

Nosilac projekta je Odbojkaški savez Crne Gore, pod pokroviteljstvom Evropske odbojkaške Konfederacije (CEV), Ministarstva prosvjete, nauke i inovacija, Ministarstva sporta i mladih i uz podršku Crnogorskog olimpijskog komiteta.

Ukoliko nemaš meridianbet.me nalog, registruj se i to uz najveći bonus dobrodošlice  50 + 1000 besplatnih spinova + 100% bonusa na prvu uplatu, BEZ IKAKVIH USLOVA!

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.