Odgovor Radenku Radojičiću: Kume, i ti ćeš ovo da radiš, samo sjutra!

2

Iako u tekstu o nestanku 2,5 miliona evra kredita Atlas banke nijesmo pomenuli ime Radenka Radojičića, čak ni njegove inicijale, dotični gospodin se, kako tvrdi sam prepoznao u tekstu. Bili smo u dilemi dal da uopšte polemišemo sa kumom Brana Gvozdenovića, ali, kad se sam ponudio da se žrtvuje umjesto njega, kao i mnogo puta ranije, kako se spekuliše u bankarskim i biznis krugovima, onda je red da mu otpišemo kako valja i kako trebuje.

Kum Radenko tvrdi da je sve rađeno po zakonu. Ako je tako, onda neka pomenuti gospodin pokaže stambeno-poslovni objekat pored Gimnazije koji je izgrađen novcem od kredita koji je uzet od Atlas banke. Jer je novac uzet za taj poalovni angažman. Naravno, objekat ne može pokazati jer nikad nije izgrađen. Idemo dalje, neka dotični gospodin, koji se žrtvuje za kuma, priloži javno, priznanicu da je vraćen kredit u iznosu od 2,5 miliona evra Atlas banci. Ako nema priznanicu, a u dokumentaciji koju je zaplijenilo Specijalno tužilaštvo, se taj kredit vodi kao šteta koja je nanesena Atlas banci, kako onda tvrdi da je sve rađeno po zakonu.

Eto, da ne idemo u dalju prepisku i elaboraciju, neka dotični gospodin, prije nego ga pozovi istražni organi, ne samo Crne Gore, pokaže dokaze za svoje tvrdnje da je sve rađeno po zakonu. Jer, zgradu, za razliku od priznanice da je kredit vraćen, niko nije mogao da ukrade. Zar ne?

I za kraj, bojimo se samo da ova situacija između Radojičića i Gvozdenovića, podsjeća na modifikovanu repliku iz filma “Maratonci trče počasni krug”: “Šta to radiš, kume”? „Vježbamo za biznis, kume. Ti ćeš ovo isto da radiš, samo sjutra…”

2 Comments
  1. Ljuta komentariše

    Kume malo sutra!
    Fantastično ukazano na CG kumstva od kad je savez komunista CG promijenio ime u DPS i privatizovao državu…

  2. Pismeni komentariše

    Sto vam neko ne pogleda ovaj tekst prije objavljivanja? U DF ima puno pismenijih.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.