Odgovor BORBE kabinetu premijera: Vjerujemo mi Vama, ali više vjerujemo svojim očima! (FOTO)

1

Nakon reagovanja kabineta premijera na tekst BORBE, nazivajući nas neobjektivnim, neinformisanim i optužujući nas za iznošenje lažnih informacija u obavezi smo da premijeru, kao i građanima ponovo prikažemo dokaze o vjerodostojnosti naše informacije. Jer, koliko god mi vjerovali kabinetu i samom premijeru više vjerujemo svojim očima. Isto kao što i građani to rade sigurni smo.

Naime,iz kabineta premijera su reagovali na naš tekst koji se nalazi u nastavku, gdje se jasno vidi da je premijer u pratnji albanskih specijalaca.

Skandal: Premijera Crne Gore u Ukrajini čuvali albanski specijalci!

Reagovanje kabineta premijera i sulude optužbe na račun našeg portala se nalaze na sledećem linku:

Reagovanje kabineta premijera Dritana Abazovića na „BORBIN“ tekst: Predsjednik Vlade dr Dritan Abazović u Kijevu u pratnji službenika Uprave policije Crne Gore

Nakon ovih optužbi u obavezi smo da građanima, koji će sami procijeniti vjerodostojnost našeg pisanja, ali i samom premijeru ponovo predstavimo dokaze o legitimnosti našeg pisanja.

Portal BORBA je objavio fotografiju sa zvaničnog sajta Vlade Crne Gore na kojoj se vidi premijer Abazović okružen policajcima koji nose oznake albanske države, što se može vidjeti u nastavku.

Dakle, na označenim djelovima fotografije koja se nalazi na zvaničnom sajtu Vlade se jasno vidi kako specijalci koji se nalaze neposredno pored premijera Crne Gore dr Dritana Abazovića na svojim uniformama imaju obilježja Albanske države, tačnije zastavu te zemlje. Kako bi ipak što vjerodostojnije predstavili o čemu govorimo u prilog dajemo još jednu fotografiju, takođe sa zvaničnog sajta Vlade Crne Gore, gdje se takođe nalazi premijer Crne Gore u društvu specijalaca sa albanskim obilježjima.

Naš portal svakako ne osporava činjenicu da je vjerovatno u posjeti Kijevu bilo i ljudi iz crnogorske policije u pratnji, ali isto tako se od nas ne može tražiti da ne vjerujemo svojim očima i zvaničnim činjenicama.

Ipak, naš portal je bio u obavezi da građanima ponovo predstavi ove fotografije kako bi oni utvrdili ko govori istinu, nakon optužbi na naš račun koje su došle iz kabineta premijera.

Takođe, za kraj ćemo morati da kažemo kabinetu premijera, da pošto su se pozvali na neprovjerenost činjenica, da nismo bili u obavezi da uputimo bilo kakvo pitanje na adresu kabineta premijera, kada su fotografije kojima smo se služili potekle upravo sa zvaničnog sajta Vlade Crne Gore, i zvaničnih naloga samog premijera na društvenim mrežama.

Ipak, ko je govorio istinu i u čiju će korist presuditi, ostavićemo građanima i čitaocima da sami procijene.

 

1 Comment
  1. ja komentariše

    Alji je zato onaj što nosi kofer crnogorski poljicajac, a kofer je inače nukljearni 🙂

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.