Odbornici DF-a bojkotuju Skupštinu: Dok se love opozicionari po mraku, nećemo da simuliramo demokratiju

Odbornici DF-a bojkotuju Skupštinu: Dok se love opozicionari po mraku, nećemo da simuliramo demokratiju

Voljom odredjenih opasnih pojedinaca i  njihovih izvršilaca, institucije koje su zadužene za poštovanje reda i zakona su grubo pogazile Ustav, suspendovale zakone, unizile ulogu Parlamenta, a otvorile lov na poslanike, saopštio je Vladimir Bulatović, odbornik DNP-a i DF-a.

“Cilj je destabilizacija Crne Gore, stvaranje atmosfere sukoba, eliminisanje bilo kakve šanse za konsenzusom i dogovorom, ali i izvodjenje pokazne vježbe šta obični gradjani mogu da očekuju, ako se njihovi izabrani predstavnici, kako oni kazu “STAVLJAJU” u zatvor kao svjedoci i pored toga sto ih stiti imunitet. Ne mozemo danas simulirati demokratiju, dok se lider PZP-a i poslanik Nebojša Medojević, skandaloznom odlukom nalazi u Spužu, a lider DNP-a i poslanik Milan Knežević u vrsti dobrovoljnog pritvora u Skupštini, koja je opasana ogradama i policijskim maricama koje čekaju njegov izlazak kako bi ga lišili slobode, rekao je on.

Bulatović dodaje da su u normalnim zemljama, ovo razlozi da padne vlada, i uslijede vanredni izbori.

“U opasnost dolaze i odbornici, koji takodje uživaju imunitet za izgovorenu riječ, a koji bi svojim iznošenjem mišljenja mogli doći u poziciju da se kao svjedoci odvode u zatvor. Do okončanja nastale krize nećemo učestvovati u radu Skupštine Glavnog grada, jer vanredna situacija iziskuje i vanredne reakcije. Pozivamo i ostale kolege iz opozicije da nam se pridruže, da učine isto, jer progon kojem je izložen DF nekoliko godina, a ovo je kulminacija, sjutra će biti i pred njihovim vratima, naveo je Bulatović.

Related posts

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *