Od sjutra oštrije mjere na snazi

1

Konsultacije medicinskog dijela Kriznog Štaba i predstavnika Vlade završene su nakon više od sat i po vremena.

Prema prvim informacijama, izvesno je da će mjere koje će se odnositi na naredne dane biti pooštrene, ali tačna ograničenja, kao i na šta će se konkretno ona odnositi biće poznata – sutra.

Članovi Kriznog štaba – medicinski dio i predstavnici Vlade Srbije sastali su se danas u 15:30 sata da bi donijeli odluku o novim mjerama. Ta odluka će, kako saznajemo, građanima biti saopštena sjutra, ali sasvim je izvjesno da će u narednim danima ograničenja biti pooštrena.

Juče i danas u Srbiji je, prema poslednoj odluci Kriznog štaba za borbu protiv korona virusa od petka, sve zatvoreno osim prodavnica sa prehrambenim proizvodima, apoteka i benzinskih pumpi. Takođe je odlučeno da srednjoškolci i sledeće nedelje treba da nastave sa onlajn nastavom, a novina je da će im se od sutra u nastavi na daljinu pridružiti i učenici viših razreda osnovnih škola. Prema aktulenim merama, tokom radnih dana duže vreme nije bilo ograničenja, a ugostiteljskim objektima dozvoljeno je da rade do 20h.

(Blic)

1 Comment
  1. kuca komentariše

    Jesu li ovi ekserti nabavili gdje vakcine kad vidim da debili opet potpisuju neke sankcije Rusiji?Krivokapucu odlazi spasi Crnu goru tako ti svih svetih.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.