Od Šarkića se oprostili Vulverhempton, Šruzberi, Birmingem i Stouk

0

Od našeg golmana Marije Šarkića, osim Aston Vile i Milvola, oprostili su se i ostali klubovi za koje je igrao u Engleskoj.

Iz Vulverhemptona su saopštili da je Matija dao sve fudbalu, te da će svima nedostajati.

„Slomljeni smo zbog današnje tragične vijesti. Matija je bio pametan, bistar, topao i zabavan – dao je sve svojoj profesiji i ljudima oko sebe. Saigrač, kolega i prijatelj. Svima će nedostajati“, stoji u poruci Vulverhemptona.

Stouk je istakao da su njihove misli sa Matijinom porodicom.

„Fudbalski klub Stoku je šokiran i duboko ožalošćen zbog smrti bivšeg golmana, Matije Šarkića. Misli svih u Stouku su sa Matijinom porodicom i prijateljima u ovom teškom trenutku i ovim putem im izjavljujemo saučešće. Podršku i saosjećanje upućujemo fudbalskom klubu Milvol i Fudbalskom savezu Crne Gore, kao i svim Matijinim saigračima, kolegama i prijateljima“, piše u poruci Stouka.

Svi u fudbalskom klubu Birmingem su šokirani saznanjem da je Matija Šarkić preminuo, kaže se u saopštenju.

„Svi u fudbalskom klubu Birmingem su šokirani saznanjem da je Matija Šarkić preminuo. Naše misli i molitve su sa njegovom porodicom, prijateljima i svima koji su ga poznavali“, saopšteno je iz Birmingema.

Šruzberi je istakao da je Šarkić bio popularna ličnost u klubu.

„Fudbalski klub Šruzberi je slomljen saznanjem da je naš bivši igrač, Matija Šarkić preminuo u 27. godini. Matija je bio veoma popularna ličnost u klubu. Naše misli i molitve su sa njegovom porodicom i prijateljima u ovom nevjerovatno teškom trenutku“, kazali su iz Šruzberija.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.