Od petka im se gubi svaki trag: Trojica “kavčana” pobjegla, nadležni ćute!

5

Kotorani Miloš Radonjić (35) i Krsto Maroš (43), kao i Podgoričanin Darko Prelević (31) pobjegli su nakon puštanja iz pritvora i za njima se već tri dana traga. Oni su označeni kao pripadnici “kavačkog klana”, slobode su lišeni zajedno sa Slobodanom Kašćelanom, a nakon puštanja na slobodu su pobjegli, pa h policija potražuje.

Interesantno je da niko ne odgovara za ovaj propust i bjekstvo tri “kavčanina”.

U akciji Sektora za borbu protiv kriminala i Specijalnog državnog tužilaštva, prošle nedelje uhapšeni su Slobodan Kašćelan (58), njegov tjelohranitelj Vladimir Vučković (46) iz Herceg Novog, Kotorani Miloš Radonjić (35), Krsto Maroš (43) i Zoran Kažić (46), kao i Podgoričanin Darko Prelević (31) nastanjen u Pljevljima.

Sudija Višeg suda Miroslav Bašović ih je pustio da se brane sa slobode, ali je u petak uvažena žalba SDT-a, pa je naloženo da se vrate u zatvor. Međutim, trojica “kavčana” su već nestala i nijesu pronađeni da bi bili vraćeni u zatvor.

Oni su osumnjičeni da su, kao dio kriminalne grupu koju su navodno formirali Kotorani Slobodan Kašćelan, Radoje Zvicer (39), Nikšićanin Radoje Živković (35) zvani Žuti i Podgoričanin Milan Vujotić (39), krivi za ubistvo Podgoričanina i još jedan pokušaj ubistva.

Zbog stvaranja kriminalne organizacije, ubistva u saučesništvu i pokušaja ubistva, policija je podnijela krivične prijave i protiv navodnih članova tog klana koji su u bjekstvu – Zvicera, Živkovića, Vujotića, Srđe Juriševića (39) koji je takođe Kašćelanov tjelohranitelj, Kotorana Dragana Kneževića (40) i Milana Kneževića (39), Podgoričanina Aleksandra Dragićevića (35) i Zdravka Perunovića (45) iz Nikšića, koji je od ranije u spuškom zatvoru.

5 Comments
 1. MP komentariše

  DOBRO JE DA I SUDIJA NIJE ZBRISAO SA NJIMA.

  42
 2. Kontra revolucija komentariše

  @MP
  Dobar komentar, kratak a dobar !.
  😂😂😂

  26
  1. General komentariše

   E pametne policije tragaju za Knezevicem a covjel u zatvor u Bugarsku,takva vam je svaka rabota

   20
   1
 3. serdar komentariše

  pa nisu pobjegli nego su ih puštili iz pritvora da bi mogli da odu . jer su oni bili slobodni građani nakon puštanja , da su pobjegli , moglo bi se reći , jedino da su iz pritvora ili stanice policije prevarom nestali.

  25
 4. Rufaš komentariše

  Da se nije njima sto desilo?

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.