NVO Prijatelj životinja Podgorica pokreće humanitarnu akciju „Naše malo njima znači puno“

0

NVO „Prijatelj životinja Podgorica“ pokrenula je humanitarnu akciju „Naše malo njima znači puno“.

„Imajući u vidu činjenicu da se broj napuštenih životinja konstantno povećava, te da je velikom broju njih potrebna hrana i medicinska pomoć, nevladina organizacija „Prijatelji životinja Podgorica“ pokreće humanitarnu akciju „Naše malo njima znači puno“, kako bismo makar donekle uspjeli da pomognemo i spasimo živote što većem broju životinja koje spadaju u najugroženiji grupu“, kazali iz NVO „Prijatelj životinja Podgorica“.

Naglašavju da će i najmanja pomoć i te kako dobro doći, te apeluju na što veći broj građana i društveno odgovornih subjekata da podrže ovu akciju.

„Sa velikom molbom se obraćamo svim humanim ljudima da im pomognu, bilo da je to u novcu ili hrani za životinje, kako bi svi zajedno uspjeli da pomognemo što većem broju životinja, čiji životi zavise od naše milosti“.

„Žiro račun za prikupljanje finansijskih sredstava je: 535-16574-21 (Prva banka Crne Gore) a možete nas kontaktirati putem Vibera 068/182-482. Iako i te kako razumijemo tešku materijalnu situaciju u kojoj se nalazi većina građana, prinuđeni smo da molimo za pomoć, kako bismo pomogli onim nedužnim stvorenjima, koja su zahvaljujući ljudskom nemaru prepuštena na milost i nemilost“, rekli su iz ove NVO.
Oni mole sve građane koji žive u gradskim sredinama, da ispred svojih kapija i ulaza postave zdjele sa vodom, kako bi se napuštene životinje osvježile tokom velikih vrućina koje predstoje. „To nikoga od nas ne košta ništa, a činimo veoma humano djelo“, istakli su oni.

Unaprijed se zahvaljuju svima koji se odluče da na bilo koji način pomognu napuštenim životinjama.

„Posebnu zahvalnost naša organizacija duguje medijima, koji su u prethodnih osam godina pratili sve naše aktivnosti i na taj način direktno uticali na poboljšanje svijesti kod građana, kada je riječ o brizi i pažnji prema životinjama“, zaključuju iz ove nevladine organizacije.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.