Nuhodžić uveseljava javnost: Turisti mu rekli da dolaze u Crnu Goru jer je država ušla u NATO

0

Ministar unutrašnjih poslova Mevludin Nuhodžić danas je nenajavljeno obišao putni granični prijelaz Debeli Brijeg sa Republikom Hrvatskom i tom prilikom razgovarao sa našim graničnim policajcima i turistima sa namjerom da dobije informacije iz prve ruke o protoku saobraćaja na granici u špicu turističke sezone.

„Danas sam imao nenajavljen obilazak Graničnog prelaza Debeli Brijeg prema Hrvatskoj i uvjerio sam se da službenici Granične policije rade svoj posao profesionalno, sa puno volje i sa izuzetnom ljubaznošću“ – rekao je ministar dodajući da su to potvrdili i turisti sa kojima je razgovarao na graničnom prelazu.

„To je veoma važno jer su granični policajci prvi sa kojima se susrijeću turisti koji će posjetiti našu zemlju i boraviti u njoj. Iskazuju iste kvalifikacije u odnosu na rad naših policijskih službenika: kažu da su maksimalno profesionalni, da su ljubazni“- rekao je on.

Tom prilikom je iskazao priznanje policajcima koji rade na visokoj temperaturi u otežanim uslovima.

„Ali to ništa ne utiče da oni svoj posao rade profesiojalno i ljubazno i sa puno volje da pokažu da Crna Gora želi da turistima iskaže gostoprimstvo“ – rekao je Nuhodžić.

Bezbjednost Crne Gore je činjenica koju turisti posebno ističu kao razlog izbora naše zemlje kao destinacije za odmor – kazao je ministar unutrašnjih poslova Mevludin Nuhodžić nakon razgovora sa njima.

„Broj putnika koji su prešli Granični prijelaz Debeli Brijeg u prvih šest mjeseci ove godine je za 20.000 veći nego u prvih šest mjeseci 2018. Pitao sam turiste: zašto dolaze u Crnu Goru. Rekli su mi da je jedan od razloga što je Crna Gora nakon ulaska u NATO izuzetno bezbjedna destinacija i da oni žele da svoj godišnji odmor provedu tamo gdje se osjećaju bezbjedno i sigurno. A Crna Gora jeste bezbjedna i sigurna destinacija“ – kazao je on.

Zajedno sa ministrom Granični prelaz Debeli Brijeg posjetio je i pomoćnik ministra za sektor Granične policije Vesko Damjanović.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.