NSD: Visoka korupcija vezana za bivši režim još uvijek usmjerava medijsku scenu, govor izrečen u četvrtak iskorišten u nedjelju da pokrije susret GST-a sa koordinatorom Stejt departmenta

0

Vjerovatno je svima čudno da govor potpredsjednika NSD i predsjednika Opštine Nikšić Marka Kovačevića, koji je izrečen u četvrtak, postaje glavna medijska tema u nedelju i to baš na Kurban bajram, praznik svih muslimana svijeta i na dan kada je Crnu Goru posjetio koordinator Stejt departmenta za borbu protiv korupcije Ričard Nefju, koji je tom prilikom razgovarao sa SDT-om vezano za borbu protiv visoke korupcije, saopštili su iz Nove srpske demokratije (NSD).

„Nije teško zaključiti da je ta visoka korupcija vezana za bivši režim koji očigledno, još uvijek, može da usmjerava medijsku scenu i da jednom temom koja se desila danima ranije preklopi taj važan susret SDT-a i koordinatora Stejt departmenta“, kazali su iz NSD.

Osim toga, navode oni, juče je u našu državu doputovao i predsjednik Bugarske, g. Rumen Radev koji je u crnogorskim medijima prosto sporedno pozicioniran zbog nekolike rečenice iz govora potpredsjednika NSD i predsjednika Opštine Nikšić Marka Kovačevića.

„NSD se ovim putem izvinjava svima onima koji su u Markovim riječima pronašli ono čega nema, na šta on nije mislio i čega nije bilo i onima koji su u tim riječima upravo željeli da pronađu ono što žele da ospore i koje su te riječi, namjerene da ohrabre pomirenjem, donijele duševnu bol“, saopštili su oni.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.