NSD: Milatović da se okane sastančenja sa Rankom Krivokapićem i vlasnicima „Vijesti“ i da čuje šta mu poručuju građani koji su ga izabrali!

0

Današnje pravdanje predsjednika Jakova Milatovića prkosi zdravom razumu i logici, jer ukoliko mu je već krivo što na sastanku nisu bili predstavnici većinske Crne Gore, onda bi valjda logičnije bilo da je odustao od organizacije takvih konsultacija, smatraju u Novoj srpskoj demokratiji NSD.

“Jakov Milatović je danas i jasno sebe stavio u poziciju predvodnika političke manjine, ali čak i prema njoj se nije ponio inkluzivno i sa punim pravom pitamo zašto nije uvažio predsjednika Stranke evropskog progresa Duška Markovića, kao i predsjednika Crnogorskog evropskog pokreta Novaka Adžića, a posebno se konsultovao sa nekadašnjim predsjednikom SDP-a Rankom Krivokapićem”, navodi se u saopštenju NSD-a.

Dodaju da umjesto da bude odgovoran predsjednik svih građana i ruku pomirenja prije svega pruži premijeru Milojku Spajiću, a onda i svima njima koje je ovih dana napadao, on je odlučio da bude predsjednik manjine, koja je do 2020. godine uništila ovu zemlju.

“Ono što ga možda kvalifikuje da bude predvodnik te manjine jeste što je u stavovima o Rezoluciji o sistemu logora u Jasenovcu, Dahau i Mauthauzenu otišao i korak dalje od predsjednika stranaka i partija koji čine parlamentarnu opoziciju, koji su u Skupštini Crne Gore jasno i nedvosmisleno saopštili da se u Jasenovcu desio genocid. NJihov novi predsjednik Rezoluciju, koja je nedvosmislen civilizacijski iskorak naše zemlje tretira kao anti-evropski potez. Ukoliko u predsjedniku Milatoviću postoji još i trunka onog duha iz 2022. koji je danas na tom sastanku jedino donijela gospođa Jevrosima Pejović i koja se principijelno odnosi prema svim aktuelnim dešavanjima, iskreno mu preporučujemo da se ne oslanja mnogo na savjete Ranka Krivokapića i vlasnika Vijesti, sa kojima je ovih dana vodio duge sastanke i da čuje šta mu sve vrijeme poručuje onih 220 hiljada građana koji su u drugom krugu predsjedničkih izbora u znak otpora Milu Đukanoviću svoje povjerenje dali njemu”, zaključuje se saopštenju NSD-a.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.