Novosti: Sinu Brana Mićunovića smetaju trobojke i to javno iznosi (FOTO)

8

Sin Brana Mićunovića, Đorđe Mićunović teško je podnio poraz DPS-a u Nikšiću.

Đorđe je posle izbora u Nikšiću objavio nekoliko “komitsko-patriotskih” Istagram priča.

Ne može komšija u mojoj kući domaćin da bude, navodi on.

On tvrdi da Crnogorci ne zaslužuju Crnu Goru zbog toga što “dozvoljavaju da se tuđe zastave vijore”.

8 Comments
 1. Q komentariše

  I bik se peva na crvenu krpu.

  12
  2
 2. Ivi komentariše

  Neka si ti. Ti si Montenegrin, Srbomrzac, Domoljub i svoga tate sin. Vježbaj, da budeš i tako opasan….

  14
  1
  1. Kresoja Bill komentariše

   Idi dijete juri cure, nadji ljubav, oženi se i pilće rađaj. Man se politike i krupnijeh riječi. Vrni se vjeri prađedova i kloni se oca Don Brana, taj je ranjenike ubijao na nosilima. “Junak”. I zato, bjež otale, magare jedno.

   1. Maja komentariše

    Ima motiv ocigledno sto mrzi jednu a voli drugu zastavu jer je pod tom koju podrzava izasao iz opanaka i obuo piacotti patike od 500 eura. Pa zahvaljujuci borbi za tu zastavu otac mu nije u zatvoru jer je ustrijelio momka dok je bio na nosilima. Sto nije jasno?

 3. Ja komentariše

  Treba da vas je sramota konvertiti,poturice su bolje od vas 1000 puta oni su makar vjeru mijenjali zbog orijetnji da če im djecu pobiti.vi za šaku interesa.pričaš ovakve gluposti a otac ti je ime dao po najvećem srbinu novije istorije i sam otac ti je bio srbenda.a ništa vam milije nema no otić u beograd.stidite se

  11
  1
  1. Maja komentariše

   To da li neko mrzi Srbe ili, kao u Vasem slucaju poturice, to je stanje uma. Mrznje je bilo i bice je, to je ljudska osobina i razumijem je ali ne opravdavam. Problem je kada zbog mrznje ugrozavate druge kao ovi ljudi, kada milione preko noci zgrnu lopovlukon i preko krvi. To su kriminalci a jesu li Crnogorci, Srbi ili poturice, kako ih nazvaste, apsolutno nebitno. Zapamtite, kriminal ne poznaje nacije , svi kriminalci su braca, kumovi i ortaci a NIKADA sunarodnici.

 4. Mihailo komentariše

  Ne može komšija da bude domaćin u našoj kući, zato smo ga i otpratili iz Stare Hercegovine u Katunsku nahiju. Poslaćemo mu i jednu crnogorsku trobojku sa bijelim orlovima da se ne bruka sa tom zastavom Srpske despotovine sa zlatnim oelovima.

  7
  1
 5. Risto komentariše

  Trobojka je crnogorska zastava,kretenu nepismeni.
  Stidi se cije ime nosiš a kakav si.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.