“Novosti” otkrivaju: Ubica “škaljarca” u Beogradu trebalo da bude prebačen u Crnu Goru i da bude ubijen!

6

Istražni organi pokušavaju da utvrde ko je naručio i platio ubistvo Bojana Mirkovića (34) 12. novembra u podzemnoj garaži zgrade “Jorgovani” u novobeogradskom naselju Belvil.

Tragovi vode do jedne navijačke grupe, ali se još prikupljaju dokazi za ovaj pravac istrage. Lazar T. (22), koji je osumnjičen da je direktni izvršilac zločina, u policiji je, prema nezvaničnim saznanjima, preuzeo “kompletnu” krivicu na sebe.

Ispričao je da je u zločinu koristio dva oružja, rekao je gdje ih je bacio (pronašli ih potom ronioci), a policiju je odveo i do mjesta gdje je sakrio bicikl sa kojim je pobjegao sa mjesta događaja. U neposrednoj blizini se presvukao i zapalio odeću i ranac.

U tužilaštvu je odlučio da se brani ćutanjem. Operativni podaci pokazuju da je Lazar T. povezan sa pomenutom navijačkom grupom, kao i da je za ubistvo Mirkovića uzeo “prvu ratu” i kokain. Već je jednom okrvavio ruke. Pre četiri godine, posle kraće svađe, nožem je izbo dvojicu mladića na Slaviji.

– Njemu je obećano da će biti sklonjen u Crnu Goru, ali za njega je prava sreća da je uhapšen. Spremljena mu je mnogo crnja sudbina, koju je izbjegao. Plan je, najvjerovatnije, bio kao i za njegovog imenjaka iz “Ušća”, koji je ubio Aleksandra Šarca. Sudbina godinu dana starijeg Lazara Ilića je neizvjesna, iako je za njim raspisana potjernica zbog sumnje da je ubio Šarca.

Policija i tužilaštvo su kao pomagače u ubistvu Mirkovića označili Bojana K. (37), koji je u emotivnoj vezi sa majkom Lazara T., kao i Dušana K.(32). Navodno, obojicu je u cijelu priču uvukao ovaj najmlađi, kome je trebala pomoć da počini zločin.

Ipak, i dalje je neistražena u potpunosti uloga dvojice Crnogoraca, Ivana Nikčevića, rodom iz Nikšića i Cetinjanina Filipa Ivanovića (29). Ovaj poslednji bio je za volanom džipa u kom su zatečeni Lazar T. i Dušan K. prilikom bjekstva iz Srbije.

PRITVOR ZA PETORICU OSUMNjIČENIH

Sudija za prethodni postupak Višeg suda u Beogradu je nakon saslušanja svoj trojici osumnjičenih Lazaru T., Dušanu K. i Filipu Ivanoviću odredio pritvor do 30 dana. Lazaru T. je određen zbog opasnosti od bjekstva, mogućnosti da utiče na svjedoke, da ne ponovi krivično djelo, uznemirenja javnosti jer mu je zaprećena kazna veća od deset godina.

6 Comments
 1. RADAR komentariše

  Iza svega stoje BIA,ANB.
  Zsto se ne zeli dati obsvjestsjni sektor Medojevicu.
  Strane sluzbe i ambasade su mentori i one odlucuju ko cr doci na celo drzave i obavjestajnih sluzbi.
  Dritan je pion duboke drzave i satanisa .
  Krivokapic je osjetio slast slave i mefija pa se pod stare dane prodao i izdao birace

  22
  6
  1. E viva komentariše

   Uuu, kako si ti prsa..

   2
   11
 2. tako stoje stvari komentariše

  U Srbiji opasno krenulo da se obračunava sa kriminalom i korupcijom. Zato nam se Daka na vrijeme sklonio ” na sigurno”, Stari lisac je to.

  22
  3
  1. E viva komentariše

   I još brže, bolje osniva stranku, nebi li kako stekao imunitet poslanika..

   10
 3. Maršal komentariše

  Ovo Vam informacija iz prve ruke aaaa

  6
  1
 4. Ivi komentariše

  MEDO VOLIMO TE ZAUVJEK! SLAVKO PEROVIĆ DUŠKO JOVANOVIĆ I TI STE ISTORIJA CRNE GORE! Ovo drugo je šljam obični.

  14
Ostavite Komentar

Your email address will not be published.