Novosti otkrivaju: Đilas i na računu u Honkongu ima skoro 3,3 miliona evra(FOTO)

9

Lider Stranke slobode i pravde Dragan Đilas ima skoro 3,3 miliona evra na računu u Honkongu – pokazuje još jedan dokument do kojeg su došle “Novosti”.

Ovaj račun nalazi se u Bank of China (Honkong) LTD, a prema izvodu od 12. decembra prošle godine, na njemu je bila suma od 3.269.061,65 evra! U dokumentu koji objavljujemo, kao vlasnik računa navodi se ONE IBC LIMITED. A reč je o korporaciji koja se bavi pružanjem usluga otvaranja računa i investicionim savetovanjem.

Korisnik računa je MULTIKOM OPEN LTD. Međutim, Dragan Đilas naveden je kao osoba koja je ovlašćena da upravlja računom i obavlja sve transakcije. Njegov potpis je – registrovan.Kao i u slučaju Švajcarske, gde Đilas na kontu u “Sosijete ženeral banci” ima oko 620.000 evra, i kod računa u Honkongu pojavljuje se isti čovek koji ima ovlašćenje da upravlja računom, podiže keš, potpisuje transfere i čekove. To je izvesni Šmit Paskal.

Prema dosadašnjim saznanjima, Dragan Đilas na tri računa – na Mauricijusu, gdje je 5.741.025 evra, plus oni u Švajcarskoj i Honkongu – ima tačno 9.630.233,85 evra! A postoji osnovana sumnja da su njegovi računi, koji se broje u desetinama, raspoređeni u najmanje 17 svjetskih država.

(Novosti online)

9 Comments
 1. Kondura komentariše

  Mnogo često da bi bilo slučajno otkrivanje višemilionskih bankovnih računa Dragana Djilasa u inostranstvu, budi sumnju i nameće pitanje odkud toliki novac “poštenom” političaru…

  9
  5
  1. Ksilofon komentariše

   Koga briga? Sad mi treba ovdje da se bavimo Vucicevim opsesijama i paranojama.

   6
   8
 2. Kontra revolucija komentariše

  E to je pravi Djukanovicev drug i saborac !.
  Pa kad vidite njegove strane ziro racune i sicu na njima, šta mislite sta i koliko Djukanovic i familija imaju ?.

  12
  2
  1. t-rex komentariše

   Nazalost i Krivokapicev preko Solaka Djilasovog kuma zato prevarant i bjezi od zvanucne Srbije i prica gluposti protiv Srbije jer je u jatu ovog kriminalca.

   7
   4
 3. Serdar komentariše

  Hapsi lopovcinu

  8
  4
 4. Prle komentariše

  Pod hitno uvesti giljotinu!

  4
  4
 5. mocni rendzer komentariše

  E kad on ima 6milki,šta mislite koliko ima Šizoje sa bratom Andrjom retardinjom? Barem 100milki… i koji vas brine borba ludog Sizoja sa propalom opozicijom? Moze li se biti Srbin a da nijesi sluga trenutnog vladara sa Terazija?

  5
  6
  1. t-rex komentariše

   Bocni bote posto parizer?

  2. Kontra revolucija komentariše

   Mocni Rendzer, odkad sad pa ti postadr Srbin ?.
   A celo vreme si botovao za DPS i Djukanovica !.
   Skoje strane sad vetar duva, sagni se !.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.