Novi snimak Milana Roćena: Miško Ivanišević je “smeće zadnje”

0

U novom audio snimku, koji IN4S ekskluzivno objavljuje akteri su još jednom Srećko Ateks Radonjić i ”vedeta“ ovog serijala, Milan Roćen.

U ovoj epizodi koja bi mogla da komotno nosi naziv ”veseli doušnici”, Srećko Ateks obavještava ”centralu” u Moskvi o kadrovskim kretanjima u Podgorici.

U tipičnom inforbiroovskom maniru, drug Milan i drug Srećko denunciraju ljude iz najbližeg okruženja, popunjajući njihove dosijee detaljima čiji je raspon od čaršijskog rekla-kazala do amaterskog uličnog psihološkog profilisanja.

U tom kontekstu, očigledno posebno nadahnut za rješavanje krupnih kadrovskih pitanja, bivši šef Ateksove radnje u Podgorici, dijeli vrlo ”sočne” kvalifikacije na račun pojedinih javnih ličnosti.

Tako je Miško Ivanišević ”smeće zadnje” za razliku od Ljubiše Krgovića koji je ”temelj”. Roćen je saglasan sa tim ocjenama pozdravljajući ih sa reskim „tačno“.

Bilo bi vrlo interesantno saznati kako su se sagovornici odredili u trenutku kad je ”gospodar” odlučio da ”oduva” Krgovića. Da li je i tada Ljubiša bio ”temelj” ili je naprasno preuzeo Ivaniševićevu ulogu?

Srećko: O čemu ti pričaš, Drago? Nije on zadovoljan, kad mu se protivriječi

Roćen: Ne, nee

Srećko: Ja sam mu rekao, ja tebe ne razumijem, šta tebe briga za to. Šta ti je bre

Roćen: Jesi li vidio šta sam mu odgovorio. Ja sam pričao sa Ljubišom

Srećko: A jesam, vidio sam

Roćen: LJubiša kaže, stvarno grijeh. U svakoj normalnoj zemlji na svijetu, kaže, jedinstvena je kontrola, kontrolna funkcija osiguranja i penzionog osiguranja i banaka. I on se od početka zalaže za to. A to, što, to je sve nesporazum između Miška i njega, i tog tamo društva. Jer Miško tamo mnogo toga radi, i onda mu on sad preko Sjega zaigrava, traži mu podršku.

Srećko: Jeste!

Roćen: Pi!

Srećko: Ma to je sve, ali ja ću da mu kažem, više povjerenja imam ja lično, moram mu reći. Drago za mene se ne mogu upoređivati Miško i LJubiša. A ti, možda ćeš da misliš to zbog Milana, ne, ja Ljubišu doživljavam potpuno drugačije. Miška drugačije.

Roćen: Tačno

Srećko: Za mene je Ljubiša temelj, a ovo je smeće zadnje, to ću da mu kažem.

Roćen: Tačno

Srećko: A ti, si uvijek bio na pogrešnu stranu, ti si vazda volio da podržavaš ova govna.

Roćen: Tebi mogu reći druže, tebi mogu reći. Kaže, što će to Dragu, pa nije to isto, Drago je sa jedne strane radio osiguranje, a sad oće sa druge strane to da radi, a onda tebi mogu reći u povjerenju, ovo među nama, nit je znao to da radi, niti zna ovo.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.