(NOVI SERIJAL) Ko je ubio Duška Jovanovića?

0

Za deset dana, tačnije 27. maja navršava se ravno 20 godina od ubistva najhrabrijeg novinara u njenoj istoriji, Duška Jovanovića, čovjeka koji je položio život boreći se protiv mafije na medijskom i političkom polju.

Mučki zločin, iako su bezbjednosnim organima pa i zainteresovanoj javnosti poznati detalji ko je i kako izvršio atentat, on ipak do danas nije dobio pravosudni epilog, a to je i razlog zašto Crna Gora ne može zatvoriti poglavlja 23 i 24 u procesu pregovaranja za ulazak u Evropsku uniju.

Zbog čega ruka pravde još uvijek nije stigla sve izvršioce, a prije svega i naručioce zločina, u Kontroverzi koja se emituje na Adria televiziji obavljen je razgovor sa jedinim licenciranim privatnim detektivom u Crnoj Gori Vladanom Pavićevićem.

Borba će, kao i nekoliko puta do sada, zbog aktuelnosti i važnosti ove teme za društvo Crne Gore napraviti serijal ne bi li se podigla svijest građana o ovom slučaju, a sve uoči formiranja anketnog odbora u Skupštini Crne Gore koji je najavio predsjednik Skupštine Andrija Mandić.

Drugi se čitaju, Borbi se vjeruje!

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.