Novi obrt u DPS-u: Sad guraju Pažina za kandidata

3

Ime Zorana Pažina, ministra pravde, našlo se u užem krugu favorita za kandidata DPS-a na predsjedničkim izborima, saznaje Borba. Poslednjih dana, njegovo ime je izbilo u prvi plan, kao određeni kompromis dvije suprostavljene struje unutar vladajuće partije. Sjednica Predsjedništva, koja je održana prije dvije noći, još jednom je pokazala, da unutar DPS-a nema jedinstva i da još uvijek, praktično golom silom, Đukanović održava red i funkcionisanje partije.
Kako saznajemo, jedan dio funkcionera je nezadovoljan odlukom da Simović bude kandidat, jer, kako smatraju, on nema podršku ni čitavog DPS-a, a kamoli građana Crne Gore.
“Nekoliko visoko pozicioniranih funkcionera, sa najdužim stažom u DPS-u, tražilo je od Đukanovića da se ne eksperimentiše, već da on bude kandidat. Saglasni su da ni kompletan DPS, a da ne govore o koalicionim partnerima, neće podržati Simovića”, kaže naš sagovornik.
Zato je sugerisano lideru DPS-a, da ako on neće da se kandiduje, da uzme u obzir, Zorana Pažina, koji je odan partijski vojnik. Njegove zasluge su najveće u montiranju afere “državni udar”, zahvaljujući kojoj je DPS u oktobru prošle godine jedva sačuvao vlast.

3 Comments
  1. serdar komentariše

    DPS je jedan mrtac koji se održava na aparatima , samo glume da je to jaka , organizovana i složna partija . samo to njihov poslednji ešalon onih aktivista, špijuna i zadnje ološi još nije ukapirao

  2. serdar komentariše

    kakvi su kami im u vilice !

  3. serdar komentariše

    ovaj Pažin niti mu se zna ko je niti odakle je došao , ofarbao je kosu , namazao uljem i glumi nekog političara u stvari običan Milov pijon .

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.