Novi detalji ubistva vođa “škaljaraca”: Likvidirani dan prije povratka djece i supruga u Crnu Goru!

Novi detalji ubistva vođa “škaljaraca”: Likvidirani dan prije povratka djece i supruga u Crnu Goru!

Supruge ubijenih Igora Dedovića (43) i Stevana Stamatovića (43), vođa škaljarskog klana, navodno su s djecom u Grčku stigle 25. decembra 2019. i ubice su ih od tada pratile, a dan posle filmske likvidacije u restoranu trebalo je da se vrate u Crnu Goru, pišu grčki mediji.

Plaćene ubice koje su mjesecima pokušavale da uđu u trag vođi škaljarskog klana Igoru Dedoviću (43) otkrile su da je njegova lokacija Atina na grčki Božić, 25. decembra prošle godine, kad su njegova žena i supruga Stevana Stamatovića (43) sa djecom doputovale u prijestonicu Grčke.

Kako saznaju lokalni mediji, dvije porodice su u nedelju bile na „oproštajnoj večeri“ jer su žene i djeca Dedovića i Stamatovića za sjutradan planirali povratak u Crnu Goru.

– Sumnja se da ubice nisu mogle da uđu u trag vođi klana Igoru Dedoviću, koji je za skrivanje koristio falsifikovana dokumenta i promijenio lični opis, pa su odlučili da prate njegovu porodicu – objasnili su izvori upućeni u istragu.

Očevici su ispričali da su vođe “škaljaraca” s porodicama najmanje dva puta nedeljno dolazile u restoran u kom su i ubijeni. Očigledno je da su ih ubice pratile, prikupljale informacije o navikama i kretanju i iskoristile trenutka kad su bili opušteni i manje oprezni – prenijeli su grčki mediji.

Nijesu imali svoja automobile, već su se prevozili isključivo taksijem.

“Koristili su falsifikovana dokumenta, a Dedović je znatno smršao i pustio bradu. Trudili su se da ne skreću pažnju na sebe – opisali su oni.

Veruje se da je ubistvo Dedovića i Stamatovića nastavak obračuna škaljarskog i kavačkog klana, koji je od 2015. godine do danas odnio preko 40 života.

Related posts

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *