Novi detalji u aferi plagijat: Bečić prepisivao od četiri autora, prezentovani dokazi!

0

Iz NVO Centar za akademski integritet saopštili daa su netačne tvrdnje da Aleksa Bečić i njegove partijske kolege i njihov tim IT stručnjaka danima bezuspješno pokušavaju da pronađu čitav rad gđe Mice Kozlik, iz kojeg ta NVO tvrdi da je lider Demokrata prepisivao.
“Cjelokupan rad Mice Kozlik (svih 169 stranica) nalazi se na ovom linku, u boksu pod nazivom «Transcript». Koriščenjem komande «Ctrl+A» možete «selektovati» čitav tekst, kopirati ga, otvoriti Word dokument, «nalijepiti» ga i dobiti neformatiranu verziju rada gđe Kozlik. Dok u gornjem dijelu stranice, u preglednom PDF formatu, postoji tek 84 stranice Kozlikinog rada, u donjem dijelu nalazi se neformatirana i, nažalost, prilično nepregledna tekstualna verzija datog rada. Pošto je Bečićev «krunski dokaz» ovim putem stavljen na uvid svima sa pristupom internetu, koristimo priliku da izrazimo čuđenje što, u svom obraćanju, gdin Bečić nije ni pomenuo ostala četiri autora od kojih je ukrao tekst: Borisa Divjaka i Aleksandru Martinović, prof. dr Davida Dašića i mr Milorada M. Bujovića. Šta je sa paragrafima koje ste prepisali od Divjaka i Martinovića? Šta je sa radom prof. dr Dašića, od koga ste ukrali pasus? I, na kraju, šta je sa Bujagićevim radom, iz koga ste takođe prepisivali, pitaju iz ove NVO.
​Ni riječi o Divjaku, Martinović, Dašiću i Bujagiću.
“Umjesto toga, od Vas smo čuli nebulozne teorije zavjere, ponavljanje priče o “brutalnim napadima”, “monstruoznim lažima” i dovodite naš legitimni istraživački rad u vezu sa nekakvim degutantnim seks-skandalom o kom naša NVO niti išta zna niti s tim ima a ma baš ikakve veze, poručili su iz te organizacije.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.