Novi detalji likvidacije u Beogradu: Plan za ubistvo saradnika Luke Bojovića dogovoren u spuškom zatvoru!

0

Nalog za likvidaciju Siniše Milića (45), nekadašnjeg čuvara sada pokojnog Luke Đurović, najvjerovatnije je skovan u spuškom zatvoru, sumnjaju istražitelji MUP-a Srbije.

Za ovu likvidaciju osumnjičen je Darko Dulović (28), koji robija u spuškom zatvoru zbog trgovine drogom. On se tereti i da je 19. juna ove godine učestvovao u likvidaciji Siniše Milića.

Naime, Dulović je trenutno u zatvoru u Crnoj Gori, gdje se nalazi od kraja okrobra. Početkom tog mjeseca uhapšen je u Bosni i Hercegovini, po crnogorskoj potjernici jer se nije odazivao na odsluženje kazne na koju je osuđen pred Višim sudom u Bijelom Polju zbog trgovine drogom.

“Milić je bio obezbjeđenje Luki Đuroviću, najbližem saradniku Luke Bojovića, koga policija označava kao vođu “zemunskog klana”. Sumnja se da je upravo dok se Dulović nalazi prethodno u zatvoru u Spužu, pao dogovor za likvidaciju Milića, koji je nekako baš u to vrijeme, protjeran iz Crne Gore. Istraga upravo ide u tom pravcu, tvrde u MUP-u Srbije.

Dulović je osuđen na dvije i po godine zatvora, a 21. juna 2016. godine uhapsila ga je crnogorska granična policija, nakon što su on, njegov rođak Aleksandar Dulović iz Bijelog Polja i Dragana Tarić iz Berana odbacili 287,5 grama heroina i pištolj u kome je bilo šest metaka.

Dulović je tada uhapšen, dok je njegov rođak pobjegao. Poslije nekoliko mjeseci pušten je iz pritvora, i tada se prema operativnim informacijama, vratio u Srbiju.

Kriminalna grupa Luke Bojovića, kako pišu beogradski mediji, već godinama je u sukobu sa raznim klanovima u Crnoj Gori, a i sam Milić je živio na relaciji Beograd – Podgorica – Bar.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.