Novak se obratio legendama tenisa, a nakon trijumfa je imao poruku i za narod u domovini: Velike pozdrave šaljem ljudima u Srbiji!

0

Novak Đoković ispisuje istoriju teniske igre, a motivaciju je danas imao i u legendarnim teniserima koji su sa tribina pratili meč protiv Stefanosa Cicipasa.

Imao je Novak i posebnu poruku za narod u Srbiji.

– Ne želim da se ovde zaustavim. Velike pozdrave šaljem ljudima u Srbiji. Mnogo njih je gledalo meč, a mnogo njih bilo je i ovdje. Ovo su za mene nezaboravni trenuci. Ovih 48 sati su najbolji period mog života. Hvala i braći i sestri u Grčkoj, mi smo jako bliske zemlje, sa Cicipasom sledi im svijetla budućnost, rekao je Đoković.

Bjornu Borgu i DŽimu Kurijeru je Srbin uputio posebne riječi nakon osvajanja trofeja koji mu je upravo u njihovom prisustvu uručen.

– Za mene je privilegija da budem pored velikih legendi kakve su Bjorn Borg i DŽim Kurijer Vi ste pisali istoriju našeg sporta, počeo je Đoković i nastavio porukom za Stefanosa Cicipasa

– Želim da kažem o Stefanosu par riječi. Znam koliko mu je teško, ovo situacije iz kojih naučiš najviše u karijeri. Znajući njega i njegov tim vjerujem da će osvojiti dosta turnira u karijeri, rekao je Đoković.

Novak je poručio da je ispunio svoj san igrajući u Parizu.

– Ispunio sam san biti ovde. Imati jake bitke u borbi za jedan od najvećih trofeja u našem sportu. Svi grend slem turniri daju snagu da dam sto odsto na terenu. Najveća motivacija je moja porodica koja mi daje podršku. Bez njih ne bih bio ovde. ovo je timski rad. Da, mnogo sam srećan.

(Novosti)

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.