“Nova vlada POSTOJI SAMO ZATO jer je izabrana od „bivše opozicije“, koju su kao i do sada glasali živi ljudi, to jest NAROD“

6

piše: Želidrag Nikčević

Šta im je? Ozbiljni i dobri ljudi, školovani, patriote – a pišu nevjerovatne gluposti!

Moraće ovaj narod, veli, da brani novu vladu od bivše opozicije. Podijelio karte baš zgodno: na jednoj strani oduševljeni narod i njegova nova vlada, a na drugoj sirota a zlobna bivša opozicija.

Tamo u stvari i nema naroda – nigdje nikog, samo tri-četiri potrošena lidera i dvadesetak poslanika, ozloglašenih profitera. I još nam guraju klipove u točkove.

A niko ih nije glasao, sami sebe su tu postavili; kakav Front i bakrači, sve će to uskoro ispod cenzusa.

Vjerovali ili ne, znam ozbiljne, školovane i dobre ljude koji tu glupost ponavljaju prije svakih izbora, apsolutno sigurni u svoju procjenu. Posle izbora malo zaćute, zbuni ih onih stotinak hiljada glasača „bivše opozicije“, ali šta mari – idemo dalje, narod je valjda uz nas, a ne uz tamo nekakve samoproklamovane lidere.

Pa pogledajte malo pažljivije oko sebe, mudri analitičari. Nova vlada POSTOJI SAMO ZATO jer je izabrana od „bivše opozicije“, koju su kao i do sada glasali živi ljudi, to jest NAROD, koji vi sad pozivate da brani sopstvenu pobjedu. Od koga? Za čiji račun? Šta vam je?

6 Comments
 1. Helm komentariše

  Nova i prva demokratska Vlada u Crnoj Gori postoji zahvaljujući glasovima i podršci slobodnog naroda! Slobodan narod koji ste mogli da vidite na litijama masovno je izašao na izbore i glasao protiv kriminalnog i izdajničkog režima [email protected], a ne za opoziciju kao opoziciju, što je velika i suštinska razlika. Slobodan narod u Crnoj Gori podržava ovu Vladu i podržavaće svaku Vladu bez DPS-a i njegovih satelita ali i bez kompromitovanih lidera opozicije bivšeg režima.

  1. narod komentariše

   Nova Vlada je nažalost džak za udaranje. Svi su protiv nje, i oni koji su je glasali i oni koji je nijesu glasali. Medo reče da više neće davati podršku Vladi. Evo da vidimo hoće li. Nudim opkladu svakome da hoće, jer je ta baraba čovjek bez karaktera i riječi. Kao i svaka ćorava kokoška nabode nešto, a onda se to nešto ne vidi, jer ta kokoška kvoče po cijeli dan pa je niko više i ne sluša. Zašto gospodski ne date vladi šansu, i 200 dana zaćutite, bar vi koji ste je podržali, a ne svaki dan po njoj, i to najgorim cinizmom i uličarskim poskočicama. Ta pipun politika dobra je za četrdesnice i pokajanja kad stari ljudi umru.

 2. ja lično komentariše

  Narod je glasao za novu Crnu Goru ne za Vučićev svet… i to moras da znas moj analitičaru… a tek šta radi ona štetočinja Medojevic ono je za nevjerovat.

 3. narod komentariše

  Ovaj je zajebao Marovića. ko protumači što je ovo prodano pero htjelo da keže vodim ga na ćevape đe oće. Htio da se prometne, pa se premetnuo rekao bi njegov bivši idol i šef Novak Kilibarda. Što sad misiš o Crngorskoj hronici Nikčeviću. Nekad si rekao da je to remek djelo. Ostajete li pri svom stavu tuđa glavo?

 4. Ivi komentariše

  Nek prestane da prima apanaže. DF ga neće. Kuš.

 5. Ljubo komentariše

  Velika podrška za ovog gospodina! Svaka čast, Nikčeviću! Uvijek si bio na strani pravde i istine! Svako dobro od Gospoda!

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.