Nova srpska demokratija: Slava žrtvama kukavičke NATO agresije

0

Delegacije Nove srpske demokratije i Udruženja ratnika i vojnih veterana, odale su danas, širom Crne Gore, poštu žrtvama agresije NATO saveza na SRJ.

Prije 20 godina, kršeći sve norme međunarodnog prava, NATO savez je napao Crnu Goru i Srbiju. U tom mučkom napadu ubijeno je na hiljade civila i vojnika, rušene su bolnice, ambasade, mostovi, medijske kuće, a teške posledice bombardovanja osjećaju se i danas. Sa ponosom ističemo da su naš narod i vojska hrabro ustali u odbranu otadžbine. U toj borbi stasala je nova generacija heroja, na ponos našem narodu i njegovoj slavnoj istoriji.


Takođe, crnogorski marionetski režim, koji je izdao svoju državu i narod 1999. godine, i danas, 20 godina kasnije, pokazao je da ne skreće sa toga puta izdaje. Naime, aktuelna vlast ponovo je zabranila da se polože vijenci na spomenicima žrtvama u kasarnama u Maslinama i Danilovgradu. Ne pamti se u istoriji Crne Gore da je neko spriječio odavanje pošte pripadnicima svoga naroda, svojim vojnicima. Takvu sramotu niko nikad nije priredio Crnoj Gori.


Ali, to je taj nastavak politike izdaje koja je počela te 1999. godine kada su Đukanović i njegov režim otvoreno sarađivali i pomagali ubicama naše djece. Takav moralni sklop i takva sramna logika aktuelne vlasti nemaju veze sa Crnom Gorom, već su produkt slijepog i kukavičkog služenje tuđim interesima, odricanje od tradicije, čak i od onih običaja do kojih se najviše drži u Crnoj Gori.

Neka je vječna slava žrtvama kukavičke NATO agresije na SRJ.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.