Nova prevara DPS-a: Spremaju ulazak u vladu za dio opozicije, da se lakše obračunaju sa Crkvom i srpskim korpusom!

1

Pojedini djelovi opozicije i vlasti, iza kulisa, uveliko dogovaraju taktiku oko formiranja jedne varijante tehničke vlade, koji DPS planira da ponudi poslije partijskog Kongresa, saznaje Borba.

Upravo je na tom fonu i premijer Duško Marković najavio da će narednih dana najvjerovatnije precizirati političku ponudu vladajuće partije, koja bi za epilog trebalo da ima “veći stepen konsenzusa na političkoj sceni”.

“Iza kulisa traju, već neko vrijeme, pregovorio pojedinih opozicionih struktura i djelova vlasti. Plan DPS-a je da skrene priču sa napada na imovinu SPC, tako što će, otvoriti priču oko neke varijante tehničke vlade. Njihov cilj je da anesteziraju opoziciju, da jedan dio prihvati ulazak u tu vladu, kako bi se onda DPS i njihov represivni aparat usmjerio na srpski korpus u Crnoj Gori. Žele da, uvlačenjem nekih opozicionih struktura u vladu, pošalju poruku da su samo Srbi i Crkva smetnja napretku Crne Gore i da oni opstruiraju sve ono što je boljitak za državu”, saznaje naš portal od dobro obaviještenih izvora.

Javno će DPS otvoriti priču oko tehničke vlade, za koju su, više je jego jasno, zainteresovani samo oni koji teško da mogu da se dohvate cenzusa na izborima.

“I baš sada, u jeku napada na SPC i najave da će njihova imovina biti oduzeta, otvara se političko pitanje-razgovor oko tehničke vlade. Tako žele da bace kosku među opozicijom, jer neki jedva čekaju da ponovo uđu u vladu, a pod izgovorom da će iz vlade moći da odbrane Crkvu i njenu imovinu, što je još jedna podvala na pomolu, otkriva naš sagovornik.

1 Comment
 1. Ljuta komentariše

  Djede mi je bio SRBIN
  Tata mi je bio SRBIN
  I ja sam bio SRBIN
  A onda ukradoh prvi milion
  Sad sam tu dje jesam i nikad mi dosta

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.