NOVA: Poštovanje za sve pretke koji su stvorili našu otadžbinu Saveznu Republiku Jugoslaviju!

1

Na današnji dan 1992. godine stvorena je Savezna Republika Jugosavija, kao istorijska želja našeg naroda u Srbiji i Crnoj Gori. NSD se sa ponosom sjeća naše zajedničke države, koja je nastala u najtežim uslovima sankcija, rata, pritisaka i ucjena…, saopšteno je iz Nove srpske demokratije.

”Ipak ništa nije moglo zaustaviti naš narod da ispuni vječni, istorijski, Nemanjićki, Petrovićki i Karađorđevićki zavjet, san naših predaka da Srbi žive zajedno. Kao što je taj san ostvaren 1918. godine, kada je herojski, na vrhovima srpskih bajoneta sa Cera, Mojkovca, Solunskog fronta našem narodu stigla sloboda i ujedinjenje.

Oslobodio je srpski vojnik tada i one narode koji su uvijek kroz istoriju bili potlačeni i okupirani, a koji su ,,zahvalnost” ubrzo pokazali mržnjom prema srpskom narodu i neprestanim radom na razbijanju tadašnje države. Danas takvi imaju svoje državice, ali su samo prividno nezavisni i ostali su i dalje bijedne ekspoziture i marionete njihovih nekadašnjih gazdi.

U Crnoj Gori je, na referendumu 1992. godine, za SRJ glasalo oko 96 odsto građana, što je neuporedivo više nego što je na referendumu 2006. godine, uz krađu i podršku mafije, glasalo za nezavisnu Crnu Goru. Referendum iz 1992. godine osporavao je jedino LSCG, partija koja je predstavljala desetak odsto građana, dok referendum iz 2006. godine osporava gotovo čitavi pravoslavni narod u Crnoj Gori.

Kao u mnogim iskušenjima kroz koja je prolazio naš narod, vremenom su se među nekada najvećim pristalicama zajedničke države pojavili izdajnici i razbijači države. Ta izdaja vodila ih je u sve sledeće, kakve se ne pamte u našoj istoriji, a umjesto istorijskim saveznicima okreću se najvećim neprijateljima i krvnicima našeg naroda.

NSD, kao stranka srpskog naroda u Crnoj Gori, i danas iskazuje visoko poštovanje i zahvalnost, kako prema našim slavnim precima koji su 1918. stvorili državu koja je pod svoj krov okupila sve Srbe, tako i svima onima koji su 1992. godine, braneći taj istorijski zavjet, stvorili SRJ, stoji u saopštenju.

1 Comment
  1. GiftEconomy komentariše

    Хвала за диван текст. Мелем души… у лудим временима

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.