NOVA: Dragišiću, sram te bilo, izdajniče!

0

Nova srpska demokratija nema nikakve dileme da će Aleksandar Vučić i SNS biti izloženi neviđenim pritiscima spolja, ali i iznutra kako bi rješenje statusa Kosova i Metohije išlo na ruku neprijateljima srpskog naroda. Mi znamo da se u ovakvim prelomnim trenucima podižu spavači i špijuni stranih obavještajnih službi, koji imaju za cilj da raspire neslogu unutar srpskog naroda, kako bi neprijatelji lakše obavili svoj nečasni posao, kaže se u saopštenju Nove srpske demokratije.
Oni navide da je poslanik SNS i dobro obaviješteni analitičar Miroslav Lazanski je to pošteno priznao: “Obavještajno smo izbušeni kao nijedna zemlja u Evropi, ja vam kažem da ima izdajnika, ali niko neće da ih procesuira”, izjavio je Lazanski.
“Onaj koji, nažalost, nije procesuiran, a za koga sva srpska javnost zna da je očigledni plaćenik crnogorskog režima i otvoreni srpski izdajnik, je i član poslaničke grupe SNS Zoran Dragišić, kolega Lazanskog iz poslaničkog kluba. Dragišić je, po naređenju njegovih poslodavaca, javno podržao najvećeg neprijatelja srpskog naroda Mila Đukanovića, otvoreno agitujući za njegovu pobjedu na predsjedničkim izborima, objašnjavajući taj svoj sramotni čin izdaje navodnim poboljšanjem odnosa između Srbije i Crne Gore u takvom razvoju situacije, stoji u saopštenju.
Vučić i Milo bez zvaničnih sastanaka šest godina
Od 2012. godine, otkako je SNS na vlasti u Srbiji, pa do današnjeg dana, nijednom nije došlo do zvaničnog susreta Mila Đukanovića i Aleksandra Vučića, pa nikome nije jasno kako bi nastavak vršenja vlasti Đukanovića u narednih pet godina poboljšao odnose Srbije i Crne Gore.
“Ako ima neke tajne politike sa kojom nije upoznat srpski narod u Crnoj Gori, a o kojoj Dragišić zna više od nas, dobro bi bilo da to učini javnim kako bi se svi o tome odrediti. Za nas, političke predstavnike srpskog naroda, iz parlamentarne stranke koja sa ponosom, jedina u Crnoj Gori, u svom imenu ima prefiks srpska, kao što to ima i SNS u Srbiji, nema dileme – pobjedi Mila Đukanovića na predsjedničkim izborima mogu da se raduju samo naši neprijatelji ili prijatelji naših neprijatelja. To bi značilo pojačanje diskriminacije i nacionalne segregacije, i nastavak progona srpskog naroda, osnažilo antisrpsku i antirusku histeriju, ugrozilo naš kulturni i nacionalni identitet i dovelo u pitanje čak i opstanak SPC na ovim prostorima. Svakom ko imalo poznaje odnose u Crnoj Gori, jasno je da će srpski narod, i mi njegovi politički predstavnici, pružiti maksimalni otpor ovom Đukanovićevom naumu, kao što smo u čitavoj istoriji pružali otpor svakom okupatoru koji je želio da nas poturči, pounijati ili polatini, piše u saopštenju.
Znači, Zoranu Dragišiću je jasno da pobjeda Đukanovića neminovno znači intenziviranje sukoba i sasvim izvjesnu nestabilnost Crne Gore, jer Đukanovićev politički angažman, od vremena otkako je počeo da radi za NATO bezbjednosne strukure, je isključivo zasnovan na antisrpskoj politici.
“Predsjednik DPS-a nije do sada propustio nijednu priliku da uradi sve što je u njegovoj moći protiv Srbije i srpskog naroda. Srpski narod, bar onaj koji živi u CG, to mu nikada neće oprostiti, i sigurno se ovom nasilniku neće predati bez borbe, kaže se u saopštenju.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.