Nosilac liste SDP, LP, SD – Odžić: Jedino nećemo pregovarati sa Novom sprskom demokratijom

0

Nosilac liste SDP, LP, SD i građani Petar Odžić saopštio je da koalicija koju je predvodio jedino neće pregovarati sa Novom sprskom demokratijom (NSD).

„Većina političkih subjekata se bavi samo brojevima, ko će doći do tih magičnih 17, a ne kako će biti građanima u naredom periodu. Lista koju ja predvodim neće biti prepreka formiranju građanske vlasti u Budvi, pri tom svi politički subjekti koji gurnu Budvu u nove izbore imaju veliku odgovornost prema građanima i biće krivci za sve ono što će se u narednom periodu dešavati“, rekao je Odžić, pa nastavio:

„Stanje političke zbilje u Budvi u prethodnim godinama jasno oslikava da treba doći do promjena u rukovođenju Opštinom Budva. Mora se promijeniti način i sistem upravljanja, više ne postoji partija koja ima apsolutnu vlast, pa će se teret i obaveze prebaciti na više političkih subjekata. Ponoviću da nismo i nećemo u narednom periodu razgovarati i pregovorati sa Novom sprskom demokratijom, svi ostali činioci u političkom životu Budve biće naši potencijalni koalicioni partneri“, kazao je Odžić, a prenose „Vijesti“.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.