Nokia G10 bi mogao biti telefon sa fokusom na gejming

0

Nedavno su se pojavile informacije da HMD Global planira objavu Nokia telefona iz nove G serije. Vjeruje se da će linija uključivati modele sa fokusom na gejming, a prvi telefon iz serije bi mogao biti Nokia G10 (oznaka modela TA-1334).

Sada je isti model dobio sertifikat malezijske SIRIM agencije. Druge varijante ovog modela su ranije primećene na TUV i NBTC platformama za sertifikaciju, gdje je otkriveno da će upravo TA-1334 model biti LTE uređaj.

Nokia G10 bi mogao biti sličan Nokia 5.4 modelu po pitanju specifikacija. Očekuje se da će biti opremljen 6.4-inčnim ekranom i osmojezgarnim procesorom. Ostale specifikacije bi mogle uključivati sistem sa četiri kamere i 48MP glavnim senzorom i moguću podršku za brzo punjenje.

Pored ovoga, Nokiabar otkriva da će Nokia telefoni, koji se budu pojavili kasnije tokom godine, imati novi sistem imenovanja. Tvrdi se da će HMD Global konačno odbaciti sistem sa tačkom između brojeva i verzija uređaja, koji je korišćen od 2017. godine. Nokia G10 bi mogao biti prvi model koji će se pojaviti sa novim oznakama.

(benchmark.rs)

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.