NKT juriša samo na SPC: U diskoteci u Budvi prekršene mjere, puši se uprkos zabrani, a nadležni sve to tolerišu! (VIDEO)

5

Sudeći po snimcima koji kruže društvenim mrežama, čuvene mjere NKT-a, a koje se tiču zaštite od korona virusa, jedino se represivno primjenjuju prema Srpskoj pravoslavnoj crkvi- Mitropoliji crnogorsko-primorskoj, sveštenstvu i vjernom narodu.

Naš portal objavljuje snimak iz jedne budvanske diskoteke, koji je napravljen sinoć. Kako se može vidjeti na snimku, mjere NKT-a se ne poštuju, nema distance među gostima u diskoteci…

Da zlo bude veće, osim mjera NKT-a, kako se vidi na snimku, krše se i mjere zabrane konzumiranja duvanskih proizvoda, što je kažnjivo po zakonu.


Nije poznato da li je policija sankcionisala prekršioce mjera sa snimka, a samo možemo da zamislimo šta bi se desilo vjernicima da ne poštuju mjere NKT-a.

Borba je danas objavila fotografiju koja je napravljena na Bajram-namaz u Starodoganjskoj džamiji u Podgorici, gdje su mjere NKT-a drastično prekršene i nema propisane distance.

Izgleda da mjere NKT-a važe samo kao represivna metoda obračuna sa SPC, dok za sve ostale to ne važi, pa se nameće logičko pitanje: Da li NKT selektivnim pristupom prema prekršiocima mjera svjesno dobodi u opasnost zdravlje svih građana Crne Gore?

5 Comments
 1. sallle komentariše

  Kako da ti verujemo je snimak napravljen sinoc kad sve lazes?

  6
  7
 2. anonimni komentariše

  Urban 21 u Podgorici radio nekoliko noći punom parom. Ali tamo valjda Corona me dolazi tokom noći. Pronađite snimke na društvenim mrežama. Ima ih na pretek.

  11
  4
 3. Kafanski filozof komentariše

  Sve laz , lazni snimci!.
  Tako nesto se ne moze desiti u jednoj slobodnoj, gradjanskoj, evropskoj, narodnoj, demokratskoj, multietnickoj, vjekovnoj Crnoj Gori!.
  Valjda verujete vasem kralju , Milu!.
  Sljammm, fukare montenegrinske!.

  10
  5
 4. Munja komentariše

  Najveći zagadživaći su litijaši.. Zato litije samo preko interneta

  4
  7
  1. Kafanski filozof komentariše

   A sta ti sad na ovu temu litijasi smetaju!.
   Zakon za sve isti?
   To je tema!.

   5
   2
Ostavite Komentar

Your email address will not be published.